Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzkie pojęcie

To przechodzi ludzkie pojęcie - mój facet sobie czatuje z innymi babami

Polecane posty

Gość ludzkie pojęcie

a ze mna nie ma czasu pogadac na gg przez 10 minut. Cały dzień siedzi przed komputerem, cały czas jest online, ale jak ja napiszę, to czekam średnio godzinę na jakis odzew. A wczoraj się jeszcze okazało, że sobie po czatach chodzi i laski podrywa. Sam się przyznał!!! No żesz!!! Tzrymajcie mnie ludzie normalnie. Mam ochotę mu wygarnąć! Ale postanowiłam, że skoro sobie woli czatowac z jakimiś lafiryndami, to niech sobie czatuje. Nasze kontakty uznaję za zawieszone!!!

dlaczego inne kobiety nazywasz lafiryndami ?? przecież one pewnie nie wiedzą że on jest w związku z Tobą... to on jest tu lafiryndem :D

Gość e23
ja mam ten sam problem moj maz poznal na czacie dziewczyne, pisza na czatach, sms-uja, a ostatnio przeczytalam ze chcial sie z nia spotkac! dzis widzialam ze szukal sms-wo na dobranoc- ale ja nie dostalam zadnego :-/ jestesmy mlodzi (ja 23 on 27) nie wiem juz co mam zrobic z tym glupkiem :(

Gość ludzkie pojęcie
Przez duże "ś"!!! I jeszcze beszczelnie mi wmawia, że nie ma ochoty siedziec przy komputerze. calutki dzień był wczoraj dostępny, przed wczoraj też. napisałam i odpowiedział dokładnie po godzinie, a ja jak głupia siedziałam przy kompie czekając. Zadzwonił wieczorem i słyszę, że wali w klawiaturę. Pytam, co robi.A ten, że sobie czatuje! To mu zyczyłam miłego wieczoru i się wyłączyłam.

Widocznie czegos im brakuje w Wasszych związakch skoro szykaja nowych wrażeń na necie.

Gość ludzkie pojęcie
Taaak, najłatwiej zwalić winę na mnie:O Pewnie mu czegoś nie daję, to on sobie szuka na boku:O Jemu to brakuje piątej klepki! A teraz to jeszcze mnie mu zabraknie:P Chociaż pewnie nie zauważy:P

Gość e23
jestescie malzenstwem? ja widze ze "kolezanka" mojego m nie szuka az nadto z nim kontaktu, to moj m sra za nia okropnie :-/

Gość ludzkie pojęcie
Na szczęście małżeństwem nie jesteśmy. Jak tak w ogóle można? To jest gwóźdź do trumny.

Gość dodarobiloda
moj maz tez czatuje potem pisze na gg z tymi laskami a ja to mam gdzies:) mam haslo do jego gg wiec se sprwdzam co pisze ale narazie to tylko glupie pisanie

Gość ludzkie pojęcie
Teraz rozumiem do kogo skierowany jest jego opis na gg: "Pisz, a na pewno odpiszę", bo przecież nie do mnie. Bo do mnie NIE ODPISUJE!!!

Gość ludzkie pojęcie
dodarobilida- a mnie trzyma z daleka od swojego kompa. Hasła zmienia co tydzień. Jak jestem u niego i chcę sobie cos sprawdzić w necie, to mi stoi nad głową i patrzy na ręcę. Nie wierzę w to co mówię, ale zaczynam się skłaniać ku teorii, że faceta trzeba szkolić jak psa:O Mój miał swobodę i zaufanie i co z tego wyszło?

Gość Anitkaaa
Twojemu facetowi brakuje mocnych wrazen, badz uczynna i dostarcz mu tych wrazen - czatujac calymi wieczorami z kazdym chetnym jaki sie tylko nawinie, wychodzac sama lub z kolezankami na imprezy - pozniej opowiadaj swojemu z przejeciem o wszystkich facetach ktorzy was podrywali, idac ulica ze swoim facetem slij powloczyste spojrzenia kazdemu mijanemu przystojniakowi. Mialam kiedys podobna sytuacje i podzialalo jak cholera. No chyba ze nie chce ci sie bawic w glupie gierki, to go po prostu olej, niech sobie czatuje na zdrowie.

Gość a ja nieeeeee
mój były miał konto na portalu randkowym i powpisywał sk... że jest wolny, szuka miłości, związku itd. któregoś razu sprawdziłam go, od razu napisałam do niego co jest grane, on sie migał,że to głupstwo ale nie uwierzyłam mu, później on mnie olał, nawet nie potrafił ze mną zerwać, ja mam większe"jaja" od niego. Raczej bym na twoim miejscu nie wierzyła,że to tylko niewinne gadanie, ja też byłam głupia i dawałam za dużo swobody i ufałam bezgranicznie :o teraz zmądrzałam :D

Gość ludzkie pojęcie
Anitkaaa- dobre:) ale nie chce mi się zniżać do jego poziomu. Tzn. mam zamiar odkurzyć parę miniówek i odświeżyć kilka kontaktów, ale niech się bubek w nos pocałuje! a ja nieee- właśnie. Dajesz swobodę, dajesz wolność, a oni potem takie numery wykręcają. Normalnie kula u nogi, łańcuch na szyi i dyscyplina!!! Ale jestem wściekła!

Gość a ja nieeeeee
ale wiesz, cieszę się,że to się wszystko z byłym zakończyło bo bym się męczyła z takim palantem bardzo :D a teraz mam wspaniałego chłopaka, który pokazuje,że mnie kocha a nie tylko gada, wszystko się może ułożyć ;)

Gość Anitkaaa
ludzkie pojęcie -> no to odkurz te miniowki i jak jakis facet skomentuje twoje zgrabne i sexowne nogi, nie zapomnij doniesc o tym swojemu. On doskonale wie co robi i ze sprawia ci tym przykrosc, czemu nie mialabys sie odegrac, chodziazby po to, zeby poprawic sobie samopoczucie. Parafrazujac reklame karty mastercard: widok jego miny - bezcenny

Gość e23
nie musisz sie znizac ja poszkualam sobie kolege jest chetny do spotkania :) moj maz juz wyweszyl sprawe i codzinnie niby "od niechcenia" pyta sie o niego itp pare razy zlapal jak dzwoni do mnie ale nie odebralam przy nim a co :) nie bede naiwna idiotka czekajaca az szanownie znudzi mu sie kolezanka oczywiscie do lozka tez go nie wpuszczam-niech sie troche postara ;) udaje ze nie jestem zainteresowana, wymyslam bole glowy i brzucha :-P widze po tym ze bardziej sie stara, ale dawnych nawykow nie zmienil

Gość ludzkie pojęcie
a ja nieeee- gratuluję:) Anitkaaa-no własnie tez sobie myslę, że on wie, co robi. Tylko nie wiem po co? Po co to czatowanie, albo ja w przypadku "e23" smsy, czy profile? e23- :D

Gość BGIRLAAAA
Cześć dziewcznyny, widzę że to co się dzieje jest całkiem powszechne. kilka dni temu odkrylam profil mojego faceta na fotce, w znajomych mial 400 dup, wiecie o jakie mi chodzi. powiedzialam mu co mam o tym myslec, a on, zaczal sie wypierac, co zlego zrobil, ze on nic nie zrobil. na atak odpowiada atakiem.

Gość dodarobiloda
FACETOW TRZEBA WYSZKOLIC JAK PSOW BO INACZEJ WEJDA NAM NA GLOWE:) WSZYSCY SA JEDNAKOWI:)

Gość a ja nieeeeee
obecnemu już powiedziałam od razu,że nie toleruje żadnych portali randkowych tylko nk i rozumie to :)

Gość Anitkaaa
ludzkie pojęcie -> dlaczego to robia? mozliwe ze maja skrywane kompleksy, niskie poczucie wlasnej wartosci, lubi jak wszyscy go podziwiaja. Czatujac z innymi laskami i opowiadajac o tym tobie, osiaga tak: - zainteresowanie tych lasek ktore podrywa - czuje sie lepszy w twoich oczach, bo ty widzisz jakie on ma powodzenie - poniza ciebie zachowujac sie po chamsku (wie ze nie powinien czatowac, a tym bardziej chwalic sie tym - faceci naprawde nie sa tacy glupi), przez to automatycznie on czuje sie lepszy Moze byc jeszcze tak ze zwiazek mu nie pasuje i specjalnie szuka zaczepki w nadziei ze go rzucisz. Faceci maja skomplikowane wnetrze :P

facet to swinia,mój pewnie też romansuje z innymi... bo nie robi nic innego tylko wisi w internecie

Gość kachna73
Skąd ja to wszystko znam??? Niedorośniete dupki!!! Wszyscy są tacy sami!!!

Gość ludzkie pojęcie
😠 Znowu siedzi online. Ale nawet słówka nie napisze do mnie. Ja się na pewno pierwsza nie odezwę!

Gość Anitkaaa
to wylacz gg, zajmij sie lepiej odkurzaniem tych miniowek

Gość slodka 36
a ak swoego bylego zlapalam na randkach, to mi powiedzial, że go ograniczam, a to przecież est ak poczta. Tępy dureń.

Gość ludzkie pojęcie
Odkurzyłam i mam nawet na sobie :D slodka 36 - taaaaa, najlepiej gdybyś jeszcze przyklasnęła, bo to w końcu zupełnie normalne, że jak sie jest w związku to się randkuje z innymi :O

Gość to musiał czatowac z innymi
i dopiero miniówkę odkurzyłaś? no to nie dziw się.