Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona dziewczyna

Błagam o odpowiedź

Polecane posty

Gość przerażona dziewczyna

Dwa dni temu pieściłam się z chłopakiem, a dokładniej ja jego, i doszło do wytrysku, ale nasienie wylądowało na nim, bo ja leżałam obok. Oczywiście on był bez majtek, ja miałam na sobie cienkie spodnie. Po wszystkim umyłam ręce, on się wytarł, ale nie mył rąk. Później on mnie trche pieścił, ale przez spodnie. Jak się domyślacie moje pytanie jest takie, czy mogło dojść do zapłodnienia? Zdaję sobie sprawę z tego, że troche dziwna sytuacja do zajścia w ciążę...ale wolę się upewnić. Czy plemniki mogły się jakoś przedostać do mnie, skoro nie było głębokiej penetracji? Błagam odpowiedzcie mi i proszę nie śmiejcie się, bo póki co jestem tym wszystkim przerażona i następnym razem nie dopuszczę do takiej sytuacji!!! Już mam nauczkę! Aha może jeszcze dodam, że kiedy to robiliśmy byłam 5 dni po okresie, a następny mam dostać dopiero za jakieś 2 tygodnie...na test chyba jest jeszcze za wcześnie... Serdecznie dziękuję za odpowiedzi tych osób, które mój problem wezmą na poważnie, jak i tych, którzy napiszą jakieś wyśmiewające mnie odpowiedzi, bo mimo wszystko straciliście czas na przeczytanie i odpisanie bez względu na treść waszej odpowiedzi. Życze wszystkim miłego dni i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.

Gość aaaaaaaaaaaa
na pewno jesteś w ciązy :)

Gość na bank trojaczki
:D

wybrałaś najbardziej płodne dni, szansa zajścia w ciąże jest bardzo duża, oczywiście że plemniki mogły się przedostać... fuuu.. żeby chłopak rąk nie umył... Ile masz lat? Gotowi na dziecko jesteście? Bo na 99,9% zaciążyłaś ;)

Gość wszyscy na pomarańczowo
skoro piszesz, że pieścił Ciebie przez spodnie to nie powinnaś zajśc w ciążę :) Nie uważałaś w szkole:P

Gość tydgvu
jak możesz być w ciąży jak cię przez spodnie totykal ale ręce lepiej myc !!!!!

Gość oj dziecko....
przez spodnie nie można zajść w ciążę, nie martw się i nie panikuj

gdyby aż tak łatwo było zajść w ciążę.... plemniki na prawde nie mają wielkich kłów i pazurów służących do przedzierania się przez materiał kobiecych spodni :P

Nie słuchaj pomarańczy! Zobaczysz, wspomnisz moje słowa! Pamiętaj tylko że w ciąży nie można uprawiać sexu, ani dziecko nie może mieć kontaktu z plemnikami ( mogłoby dojść do konfliktu) więc wstrzymaj się na najbliższe 9 msc z zabawą z chłopakiem ;)

Gość lalala lalala lalala
"...Później on mnie trche pieścił, ale przez spodnie..." Oczywiscie, ze zaszlas w ciaze, poniewaz powinnas juz dawno wiedziec, ze wszystkie plemniki uzbrojone sa w nozyczki, noze, tarcze obronne i miecze, ktorych uzywaja w razie potrzeby, aby za wszelka cene dotrzec do celu. Pewna grupa ma takze samoloty, ktorymi potrafi przetransportowywac swoich zolnierzy na odleglosc do 10 km, takze jak nic bedziesz mama.

Gość ciąża jak nic P
he he dobre :D

No i przecież mają skrzydełka też, o jakby inaczej zapłodniły kobietę która uprawia sex na stojąco? Muszą przecież podlecieć, ktoś chyba na biologii nie uważał. Jak chłopak miał je na brzuchu w tedy też mogły podlecieć, później jeszcze pewnie długo latały po pokoju, nie wiesz że one żyją 72 godziny? Przez drogi oddechowe mogły wlecieć i zaszłaś jak nic, na bank

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jak będziesz w ciąży nazwij dziecko McGaver. Jak tak boisz się zajść to po co w ogóle zabierasz się do seksu? Boże świadomość seksualna naszego społeczeństwa jest na poziomie średniowiecza.