Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu na pseudonim

Ból w klatce piersiowej

Polecane posty

Witajcie. Kilka razy w życiu zdażyło mi się tak, że nagle czyłam ból w klatce piersiowej tam gdzie serce. Jest tak, że chwile boli potem ból niby ustępuje, ale nie zupełnie bo nadal boli jak próbuje wziąć głęboki oddech (i oczywiście ból mi to uniemożliwia a w trakcie takiego "ataku" mam wyjątkąwą potrzebę to zrobić). Czasem nawet musze z tego powodą usiąść. W sumie wszystko trwa tylko chwile, czasem dłuższączasem krótszą. Podkreśle, jeszcze raz, że zdażyło mi się to kilka razy w życiu czyli nie przytrafia mi się notorycznie. Co to może być?

Gość bumtatatararabum
Nerwobóle?

Gość mój maż tak ma młody facet a
juz takie coś :O ale musisz porobic wszelkie badania bo nie pomoże ci nikt ...nie jestesmy lekarzami .Moze weż w takim przypadku validol to ziołowy lek bez recepty ....ale do lekarza musisz isć ,zrobić ekg ,ciśnienie itd

tylko kardiolog ci pomoze . moze to byc wypadanie płatka zastawki... idz na ekg i echo serca ..

Gość mój maż tak ma młody facet a
mozesz również kupic w aptece potas w kapsułkach ale pamiętaj ze to nie lek a suplement i nie zastąpi leczenia jeśli takowe bedzie potrzebne

Dzięki za odpowiedzi. Wprawdzie juz bardzo dawno mi sie to nie przytrafiło, ale w ogóle kiedys miało miejsce to chyba ne powinnam tego zlekceważyć :O Tylko strasznie boje sie iść do lekarza bo boje sie, że okaże się, że to cos bardzo złego :(

masz nerwobol miedzyzebrowy o czym swiadczy bol zwiazany z faza oddychania; idz do lekarza pierwszego kontaktu i nie boj sie, to bardzo powszechna przypadlosc

Gość broska broneta
mi też sie to przytrafiło jak byłam w supermarkecie i nie mogłam wziąć głębszego oddechu ja sie charakteryzuję takimi cechami : mam niskie ciśnienie piję dużo kawy i napojów energetyzujących ok 4 puszek dziennie, mam dość wysoki cholesterol od czasu tego ataku, kiedy myślałam że już umrę nie piję napojów energetyzujących, piję kawę inka i jedną rozpuszczalną na dwa dni nie wiem czy to było przyczyną

Gość broska broneta
czy ten nerwoból jest spowodowany stresem ?

witam tez mnie co jakiś miesiąc lub 2 łapie taki ból na początku było to krótkotrwałe ale teraz jak mnie chwyci to potrafi 3 godz trzymać... niestety nie byłam z tym u lekarza ale też słyszałam że to są nerwobóle ale nie wiem co jest ich przyczyną. Mojej mamy koleżanka również badała sie na takie bóle lekarze przebadali ją wzdłuż i w szerz i nic nie wykryli więc nie wiem o co chodzi jak ktoś wie coś więcej to proszę o odpowiedź

Gość znowu mnie kłuje
znowu mnie strasznie kłuje poradzcie coś :-(