Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrrrrrrinka

Czy takie piersi moga być powodem, ze chlopcy mnie nie chca?

Polecane posty

Gość karrrrrrrrrrinka
No jestem chuda! to skad mam miec tyłek!

Gość ZNAFFFCA
Konieczne, musisz zadbac o duza retencje wody. Zero tylka= zero sexu niestety.

Gość facet jak marzenie
nie rozumiem ludzi, którzy wrzucają swoje fotki an kafe, aby inni je oceniali... ci ludziemu sza mieć straszne kompleksy i zcekaja tylko, aby ktos je dowartosciował poprzez oceny... Jednak to jest żenujace. CZy ludzie juz nie maja wstydu???

Gość karrrrrrrrrrinka
facet jak marzenie; tak mam straszne kompleksy.

Gość przystojny wawa
ja nie wiem co komu nie odpowiada??? mi sie Twoje piersi bardzo podobaja:) buzke tez masz bardzo ladna nawet jak to okreslili z wydetymi wargami:P nie psuje to caloksztaltu. Mi sie podobasz i to bardzo

Gość hger
to moze ja odpowiem . Nie widze w tobie nic co mogloby sprawic zeby facet cie nie chciał . JEzeli sadzisz ze facet cie skresli tylko dlatego ze masz małe cycki czy brak wgięcia w talii to chyba masz dziure w głowie . Dla mnie kryterium wyboru dziewczyny jest odrobine inne . OBojetne mi czy dziewczyna ma duże piersi czy małe czy moze jedna piers wieksza a druga mniejsza .. Wazny jest wyglad twarzy . Wiec jesli wygladasz jak Jola Rutowicz to raczej nie masz szans u mnie . Zawsze na pierwszym miejscu stawiam buzke jak chocby taka http://fsa.zedge.net/content/4/4/7/4/1-2273415-4474-t.jpg ciało jest dla mnie dużo mniej ważne i nie zwracam na to wiekszej uwagi ..

Gość hger
A nawet może nie mieć wcale piersi (amputacja) i może mieć penisa (shemale).

Gość tomcio boy
moim zdaniem z ciałem masz wszystko w porządku cycusie może i troszkę małe ale fajniutkie - sporo facetów takie lubi - a co do tego że cię nie chcą to z pewnością nie względy estetyczne - wydaje mi sie że raczej musi chodzić o charakter - wiesz opakowanie to nie wszystko !!!

Gość zyrafel
To na pewno nie powod :o Cyc jak cyc, twarz bardzo ladna, stawiam na nieodpowiedni charakter.

"bo to zła kobieta...";) fajne tzytze, miłą buzia nieco ciut za chuda nózia i tyłeczka ciut za mało fajną laską jesteś całą:D:D:D

Gość Pytanie bez drugiego dna
niezle witek;)

Gość Ajrot...two
Ja i tak wiem ,że to facet , dziurska nie pokazał !

Gość Pytanie bez drugiego dna
a powiedzcie mi, jest mozliwe hirurgiczne stworzenie cipki u faceta? czyli wycięcie do zera, doprowadzenie kanalika moczowego tak jak u kobiet i ogólnie zrobienie naturalnie wyglądajacej cipki?:D jesli tak a że nauka idzie na przód to może niedługo nie będzie można poznać prawdziwej płci:D

Gość Ajrot...two
Tak oczywiście ! Tylko pacjent tego nie przeżył !

Gość Dar3k
karrrrrrrrrrinka kobitko - co ty chcesz od siebie - ciałko ok - cycki jeszcze fajniejsze twarz ok... fizycznie bajer... może charakter nie teges :)) ale na pewno nie chodzi o urodę

Gość Pablo24
Hej karrrrrrrrrrinka moim zdaniem twoje piersi są piękne i twoja twarz jest piękna,szczególnie twoje oczy są piękne. Jeżeli twój chłopak nie docenia Ciebie jako dziewczyny i kobiety to nie jest Ciebie wart. Jak Ty byś byla mają dziewczyną to bym o Ciebie dbał. I nie przejmuj sie tym chłopakiem i tymi co piszą ze masz brzydkie piersi bo to nieprawda. Każda dziwawyna jest ładna tylko trzeba w nie to odnaleść a jak tego faceci nie widzą a chcieli by zeby ich dziewczyna byla jakąś boginią to jest z nimi cos nie tak. Pozdrawiam Cie. :-) ;-)

Autorko, wmawiasz sobie jakieś głupoty. Biust masz ładny :)

Gość daaamjaaano
ladne piersi; tak tu mówia.. przeciez ona nie ma piersi;/

Gość Pablo24
Moim zdaniem na 100% a nawet na 1000% są cudne. ;-)