Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vonk

Tanie przyjęcie urodzinowe

Polecane posty

Mam urodziny i jkimś cudem zebrało mi sie ok 20 osób. Trochę cienko stoję obecnie finansowo i chciałabym prosić o radę co dać na stół żeby było jak najtaniej a zarazem efektywnie i efektownie ;) Proszę pominąć sałatki, bo mam akurat 3 bez których rodzina nie wyobraża sobie u mnie imprezy, wiec się nie wykręcę... Za inne pomysły bede wdzięczna!!!!!!

kuo tort mrozony....chipsy i suche przekaski z biedronki...soki z biedronki...dla mnie w maire tanie i fajne danie na urodziny,to kupienie mieszanki do tacco i mielonego...przyrzadzenie na patelni...podanie warzyw typu pomidor,ogorek,salata pekinska,kukurydza,sosik czosnkowy i te wytloczki do tacco...albo pity... moja mama czesto robila krokiety i barszczyl,ale to sporo pracy..chyba,ze kupisz mrozone... nie wiem ile masz lat,ale prawda taka,ze wiekszosc ludzi z mojego pokolenia (1983) daje ciasto,ciacha,a potem orzeszki,chipsy i salatki...albo robia ognisko-to najtansza opcja-chleb,slaska kielbasa i musztarda..ale wodki duzo idzie :P

Dzięki, Patrząc za okno to ognisko chwilowo odpada ;) Kpńczę 35 lat, goście to w większości ludzie starsi ode mnie...

Gość wezwijcie lekarza
żurek ugotuj.

Gość ksennaaaa
Jajka w majonezie, paraowki