Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probujaca juz troche

do ilu godz mozna sie spoznic z tabletka anty bez zadnych konsekwencji?

Polecane posty

Ja dostałam na morfologię, ob , mocz,próby wątrobowe, a czas krwawienia i krzepnięcia zrobilam sobie sama.I dopiero potem tabsy.

no to gratuluje dobrego ginekologa i odwagi, bo moj jest taki sobie i zamierzam go zmienic, i nigdy nie ma czasu na dluzsza rozmowe tylko zaraz "nastepna", dlatego nie dziw sie ze tutaj jestem,

dokladnie zalezy od tabletek i od organizmu nie ktore dziewczyny maja te dzialania nieporzadane niektore nie

a mam pytanie jakie sa ceny tych badan?

jak bylam 1 raz w zyciu u ginekologa i kazal mi sie rozebrac dodal;szybciej szybciej bo kolejka jest!!!:////// po to sa takie fora zeby moc sie czegos z nich dowiedziec jak sie ma jakies braki w pewnych dziedzinach o ile ktos nie papla glupot.ale fajnie jest sie dzielic doswiadczeniami..

zgadzam sie z Toba , dlatego moim zdaniem ulotka to nie wszystko, fajnie jest sie dowiedziec tez czegos od klogos kto ma juz pewne sprawy za soba i podzieli sie doswiadczeniami, a nie tylko krytykuje

Jeśli pójdziesz na NFZ to za darmo, jak prywatnie to coś ok. 30 zł, dokładnie nie pamiętam, bo miałam jeszcze robione inne nie związane z tabletkami.

aha, dziekuje za odp, czyli koszta niewielkie wiec warto zrobic takie badania i nie miec watpliwosci