Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jestem w 7 tc i mam calodobowe mdlosci.Nie wiem co pic bo widok herbaty mnie odrzuca,po mineralnej mi niedobrze,nie mowiac juz o napojach gazowanych:OCo jest dobre do picia w czasie mdlosci?

Gość katarina to ja
oj rozumie cie ja mialam mdlosci do 6tego miesiaca.... przeszlo mi dopiero jak zaczelam łykac witamine B6 a pic moglam tylko tonik i to kinley z hinina :)

katarina to ja-moze ja tez powinnam na te mdlosci lykac wit B6? gryzzelda=nigdy nie pilam takiej herbaty.Dostane ja normalnie w sklepie?A tak na marginesie-masz w stopce"3 w 1".Spodziewasz sie trojaczkow?:)

Gość katarina to ja
zapytaj lakarza przy najblizszej rozmowie.... mi to pomoglo, herbata imbirowa nie zdala egzaminu

ja mieszkam za granicą, także nie szukałam w polskich sklepach tej herbaty, ale ponoć jest do dostania. Imbir podobno pomaga na mdłości. Ja po prostu przeczekałam i jadłam tylko to, czego organizm się dopominał. A spodziewam się bliźniaków ;)

Gość tylkome
mi pomagala tylko niezdrowa coca cola

Jestem 4 tyg i mnie pomaga gorzka czekolada, oraz herbata imbirowa. Do zwykłej herbaty dorzuca sie pokrojony plaster imbiru. Doradziły mi to dziewczyny z forum

ja piłam wodę mineralną niegazowaną lub gotowaną. Odrzuciło mnie calkowicie od jakichkolwiek herbat i kawy i najchętniej to bym sie coli napisła, ale niestety - nie ma zmiłuj ;) Cole trzeba odstawić

Dziewczyny doradzały mi też wąchanie imbiru, a gotowej herbatki nie szukałam bo kupiłam świeży imbir.

Gość tylkome
vademecum mi lekarz nie zabronil pić coli ale oczywiście nie pilam jej litrami

Lady, spróbuj rzuć migdały. Mnie pomagały ekspresowo :) wiem doskonale co to znaczy cały dzień mdłości. Herbatę imbirową też próbowałam. Kiedy ją wypiłam to doświadczyłam niemiłych wymiotów:O jeszcze spijalam hektolitrami wodę mineralną niegazowaną z grubaśnym plastrem cytryny, też pomagało, ale ... musialam odstawić cytrusy ze względu na grzybicę pochwy :O ile ja się ucierpiałam. Ale, było, minęło. Ciążę wspominam mile:) Życzę lekkich 9ciu miesięcy :)

Gość gość
witam mi nie pomaga ani wit b6 ani imbir najlepiej dziala skorka od chleba albo sucharek polecam;]

Ja przerzuciłam się na picie wody alkaicznej i po regularnym stosowaniu widzę efekty, nie tylko w samopoczuciu a także w wyglądzie

Gość Gość

Ja przy mdłościach piłam kawę zbożową (taką słabiej zaparzoną), bo po herbacie z albo i bez imbiru było mi niedobrze

Gość Gość

Ja przy mdlosciach mogłam pić tylko wodę niegazowana z lodem

Gość Usmiech

Kochana, mi pomagala wylacznie cola. Przez wiele tygodni praktycznie nie jadlam a wypijalam hektolitry coli. Lekarz sam mi powiedział : jesli to pani pomaga, niech pani pije do woli,wazne by organizm nie byl odwodniony. Jesli cisnienie masz w normie, pij colę. Jak przejda mdlosci zaczniesz jesc normalnie.