Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*cream*

większosc kafeteriuszy jest uzalezniona od internetu i kafe

Polecane posty

taka jest prwada, a jezeli mówicie ze nie jestescie uzaleznieni to sami siebie oszukujecie

Gość eteryczna blondi
ja jestem, ty jesteś , oni są nic nowego nie odkryłeś gnomie

Gość Pytanie bez drugiego dna
przecież to oczywista oczywistość

ja nie jestem gnomem ale zauwazyłem ze to jest juz powazny problem . i chyba czas cos z tym zrobic

Gość nie jestem uzależniona
mogę nie siedzieć w necie.... oczywiście ważne bym nie zasiadła przed kompem rano.... gdy przez tydzień jestem na wakacjach internet dla mnie moze nei istnieć

Trywialna Sucz Miss Pokemonów ..to ja wróciłem tylko na chwile aby wam powiedziec ze byscie odesli z kafe bo to do niczego nie prowadzi , przez kafe duzo tracicie m.in ciekawe znajomosci w zyciu realnym bo jak tak sie popatrzy to większosc osób jest tu prawie cały czas :O ja kiedys siedziałem nawet po 16 godzin na kafe :O ale potrafiłem odejsc i teraz przyszedłem po was :)

nie jestem uzależniona ..ale pewnie o nim myslisz :D tęsknisz , brakuje ci klawiszy :)

Dziekuje mój wybawco wez mnie za rekę i prowadz do światła w stronę realizmu

no ja się przyznaję bez bicia do takiego uzależnienia. owszem robię inne rzeczy w życiu, ale jak nagle mi się zepsuje komp albo net odłączą to chodzę wkurwiona gorzej niż przed okresem...zaraz się okazuje ile to ja mam ważnych rzeczy na kompie/necie do zrobienia. a jak nie robię nic konkretnego (albo w pracy) to kafe stale gdzieś w tle. jestem nałogowcem i mam to w dupie :D

Gość eteryczna blondi
gwiazdki - bardzo ładna ta Twoja ceramika :)

Gość kilka osób odeszło
wiec jednak mozna :) chociazby komiczne a ostatnio brat niedzwiedz ja tez mam taki zamiar ! cream a dlaczego jestes w gwiazdkach ?

*Sami* ..a co nie mam racjii??? ja wiem po sobie ze duzo straciłem ale poznałem tu kilka fajnych osób :) ale to nie to samo co w realu

eteryczna blondi --> dziękuję kilka osób odeszło--> no nie wszyscy co lepsi odchodzą :( a ja dziś jeszcze tylko 20 minutek na kafe bo idę sobie na wykład o architekturze rzymskiej :)

bo zapomniałem hasło do tamtego nicku :D ja w sumie skończyłem juz z kafe :classic_cool: i nawet dobrze mi z tym ale czasami brakuje mi kłotni z kafeteriuszkami ;)

Gość cream tobie jaj brakuje
a nie kłótni

Ja jestem uzależniona od neta. Przyznaję :classic_cool: Ale tylko wtedy gdy nie mam nic innego do roboty. Gdybym miała wybór między siedzeniem na kafe a spotkaniem ze znajomymi to wybrałabym to drugie. Ale niestety narazie jestem uziemiona

Gość kazdy powód jest
dobry by siedziec tutaj ;) głupio usprawiedliwiasz kolezanko swój nałóg

Może i tak usprawiedliwiam, ale faktem jest, że czasem tak mnie boli, że nie chce mi się z krzesła wstać.

Gość A ja tak.......
Ja bez bicia sie przyznaje,ze jestem uzalezniona----ale tylko od osob na jednym topiku.Inne tematy mnie nie interesują i nawet nie pomysle,żeby wtracic tam swoje 5 gr.Jestem w tej chwili na zakrecie życiowym i ten topik powstrzymal mnie od zrobienia glupoty....zrobienia czegos najgorszego :-(( Zaprzyjaznilam sie z tymi ludzmi---w realu już też sie spotkalam z wiekszą grupą............i jak tu sie nie uzaleznic ?? To jest cudowny topik i spotkałam tam cudownych ludzi ,którzy pomogli mi przetrwac ..........

Gość 2*25
ja nie jestem uzależniona, ja tylko pilnuję komputera :):):):)