Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manullllaa

Jaki dezodorant polecacie?

Polecane posty

Gość manullllaa

Gość kolorowe jarmmarki
ja uzywam rexone w sztyfcie

Gość tez mialabym
adidas w sztyfcie

Gość OMOMOMO
Lady Speed Stick w sztyfcie i Nivea Pearl $ Beauty

Gość Jadzia xD
bebe young care:)

Gość Garnier Mineral

nie mam problemow z poceniem (jestem wiecznie odwodniona) teraz zuywam garnier mineral, wczesniej dove z ogorkiem, rexona przeciw bialyms ladom (wyszual ale ze chodzilam na czarno to nie chcilama bialych sladow), rexona taka biala z rozowym

Gość gość45788o
Jeżeli szukacie odpowiednich artykułów do pielęgnacji ciała zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu internetowego https://e-kosmeo.pl/pl/c/Dezodoranty/116 . Kosmeo świadczy usługi sprzedażowe najwyższej jakości dla wszystkich klientów! U nas znajdziecie produkty w konkurencyjnych cenach!

Gość fessa
Super Deo jest najlepszy z dotychczasowych jakie stosowałam. Kupuję w aptece, wystarcza mi na około 13 miesięcy

Gość gość
Dezodorant naturalny Hildegard Braukmann. Przecież logiczne, że od kosmetyków za kilka złotych trudno oczekiwać jakości i tego, że nie będą szkodziły skórze. Tutaj naprawdę mam cały dzień świętego spokoju, nie czuć potu, przy czym miałam z tym swego czasu naprawdę spore problemy.

Gość gość
Dezodorant naturalny HB - działa, robi różnicę, zapewnia przyjemny zapach, ale oczywiście - wszystko pewnie zależy od organizmu. Na mnie naprawdę to miało pozytywny wpływ, bo większość dezodorantów po kilku godzinach przestawała działać. A ja nie mogę sobie na to pozwolić.

Gość gość
Dezodorant naturalny HB - powinno być OK. Ja jego używam, zapach potu się nie pojawia, a swoje problemy z tym tematem miałam już znaczne. Tzn. nie radził sobie żaden kosmetyk, a przy mojej pracy to naprawdę kłopotliwe. Teraz mam już spokój.