Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznik

Jestem zyciowym nieudacznikiem

Polecane posty

Gość nieudacznik

Witam was,tak jak w tytule jestem zyciowym nieudacznikiem.Mam 29 lat, nadal mieszkam z rodzicami od czego powoli dostaje juz szału bo nie mam zadnej prywatnosci, mama ciagle sie martwi o mnie,gdy gdzies wychodze to sie pyta gdzie i zebym uwazal na siebie.Z ojcem praktycznie nie rozmawiam (od zawsze hujowe relacje).Nie mam dziewczyny bo jestem bardzo niesmialy i sie krepuje oraz nie mam zadnych tematow do rozmow.Wogole ze mnie cicha woda jest."Znajomych" moglbym policzyc na palcach jednej reki.Moje zycie wyglada tak ze caly dzien przesiedze w domu na internecie bo tutaj mam "przyjaciol".Jedynie od czasu do czasu wyjde gdzies do sklepu czy gdzies sie przejsc ale odrazu pojawiaja mi sie jakies lęki przed swiatem.Ot takie zycie jednego nieudacznika zyciowego

witam w klubie mam to samo co ty wszystko co tu napisales mam poprostu to samo po za tym ze mam 25 lat i jestem brzydki trzymaj sie chlopie jestem z toba :)

Gość nieudacznik .
a moze pogadamy na gg BLE BLE ?

Gość Zabi kruk
Jestem bardzo podobny do Ciebie. Tez mam 29 lat i nic poza tym. Nie mieszkam z rodzicami tylko w Londynie. Ale obecnie nie pracuje. Przez swoja niesmialosc i brak sily przebicia nie moge znalezc normalnej pracy.

Gość nieudacznik .
no ale co ja mam zrobic jak mam takie hujowe zycie,zero przyjaciol,znajomych moze ze 3 tylko,siedze calymi dniami w domu przed netem, gdy mam wyjsc z domu to serce mi bardzo szybko bije z lękow chyba

Gość Zabi kruk
Nie m tez dziewczyny i praktycznie jej nie mialem poza jedna.

Gość nieudacznik .
tez mialem tylko jedna dziewczyne :( a moze ktos zechce ze mna porozmawiac przez gg?

Nieudaczniku ale ważne że dziewczynę miałeś. Tu niektórzy na forum nigdy nie mieli :classic_cool:

Gość czarny kotekPP
chłopaki, głowa do góry!!!! tylko od Was zależy co zrobicie ze swoim życiem, nieśmiałość można pokonać, dziewczyny lubią nieśmiałych facetów, jestem tego przykładem:P

Gość nieudacznik .
nikt sie ze mna niechce zadawac bo co bedzie ze mna robil?...chyba ze w podloge sie bedzie glupio patrzyl?Nie mam zadnych tematow do rozmow a gdy juz ktos cos do mnie mowi to nie patrze sie mu w oczy i takie glupie dziwne miny robie.Poprostu bardzo sie krepuje.W zyciu nic nie osiagnalem.Siedze tylko w domu i pierdze pod siebie :(

lubią nieśmiałych? brzydkich, niskich, nudnych, nie mających znajomych, nie chodzących na imprezy, ze schrzanionym wykształceniem, bez ciekawej przeszłosći, bez zainteresowań... i to wszytko głównie własnie przez nieśmiałość ta jużto widzę :O ty może i lubisz nieśmiałych ale tylko takich co to mająuda życie, kilkoro bliskich kolegó/anki/przyjaciół, pasje, dobrze wygladaję.... ale lekko wstydząsie podobających sie im kobiet :classic_cool: więc jak piszesz o "dziewczyny lubią nieśmiałych" to dokłądnie opisz w cym i jak nieśmiałych lubią bo pod tym pojećeim można rozumieć bardzo wiele :D

I nawet ktoś ci nick podkradł i musisz piać na pomarańczowo z kropką. Rzeczywiście - prawdziwy nieudacznik.

Gość Życiowy nieudacznik
moze ktos chce pogadac ze mna na gg?

Gość gfhsh
Nie chcemy z tobą gadać. Jesteś beznadziejny ...

Gość czarny kotekPP
dokładnie, być może sami sobie wmawiacie że tacy jestescie...

Gość jajajjajaja
ja moge z Toba pogadac

u mnie podobnie :O nie mam perspektyw, praca beznadziejna, zresztą do żadnej innej i tak się nie nadaje :O bez pełnego wykształcenia wyższego bez znajomych, przyjaciół oczywiście nigdy nie miałem dziewczyny i miał nie będę, bo do tego też się nie nadaje , :O pomijając fakt, że takiego żadna nie zechce

Gość na wszystko przyjdzie czas
zobaczycie chłopaki,że i do was wkrotce usmiechnie sie szczescie.

Gość Twoje życie jest do dupy
i już go prawdopodobnie nie zmienisz. Lepiej zostań terrorystą i pozabijaj kilku dupków z sejmu- przynajmniej zrobisz coś dla ludzkości :classic_cool:

Gość powodzonka
spróbujcie terapii psychologicznej.są ośrodki gdzie można to robić w ramach NFZ. Bużka