Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznik

Jestem zyciowym nieudacznikiem

Polecane posty

Gość rumbrrrurrak
Stań się szczęściarzem Główne prawo magii twierdzi: podobne przyciąga podobne. Lęk przyciąga nieszczęścia, wiara we własne siły - sukces. Jeśli wierzysz, że jesteś pechowcem, pozbądź się tego przekonania. * Zapisuj wszystkie dobre zdarzenia i ciesz się nimi jak najdłużej. Pesymiści wszelkie uśmiechy losu traktują podejrzliwie, widząc w nich wstęp do większej tragedii (na zasadzie: im jest mi lepiej, tym będzie mi gorzej. W końcu, oczekując katastrofy, przyciągają ją.). Nie rób tego - przyjmij, że to początek czegoś jeszcze lepszego. * Uwierz, że z problemami trzeba walczyć. Gdy coś Ci się nie uda (szczęściarze też miewają kłopoty), nie przyjmuj tego za coś normalnego, co Ci się należy. Spróbuj o tym jak najszybciej zapomnieć i zacznij od nowa z pozytywnym nastawieniem. Po pewnym czasie zauważysz, że dobrych rzeczy jest coraz więcej, poczujesz nadzieję, jaśniej spojrzysz na świat, a wtedy zaczniesz odnosić sukcesy... * Pomóż sobie afirmacjami, rytuałami, psychoterapią, amuletami, a nawet przesądami - jeśli naprawdę uwierzysz, że np. odpukanie w niemalowane drewno odsunie nieszczęście, to ono nie nadejdzie To czyny świadczą o człowieku a nie jego słowa, jak to mówią: piekło jest wybrukowane dobrymi chęciami. To jakim jesteś człowiekiem określa, co dałeś innym.

Gość sdffsds
kiedyś wyjdzie słonice zobaczycie i nad naszym życiem

"na wszystko przyjdzie czas zobaczycie chłopaki,że i do was wkrotce usmiechnie sie szczescie." wróżka machnie różdżką i załatwi mi - ciekawą osobowość - ciekawąprzeszłość - zainteresowania - unmijętność rozmawiania i poznawania ludzi - znajomych - prace - doświadczenie damsko-męskie jassssnnnneeeee :O

Gość wypijmy
zdrowie przegranych

Gość wojtkowa
człowiek pesymistycznie nastawiony do wszystkiego nigdy nie osiągnie zamierzonych celów, wiara we własne siły ciągle pcha nas do przodu

Gość ot tak
a nie jesteście przypadkiem dorosłymi dziećmi alkoholika?

Gość dobry dzien
Ważne jest abyś sam uwierzył,że jesteś wartościową osobą. Znajduj w sobie pozytywne uczucia i staraj się je podtrzymywać, nawet jeśli są bardzo niewielkie. Odpowiedz sobie na pytanie, jakie są Twoje mocne strony, a zobaczysz, że sporo ich znajdziesz!! Rozwijaj się i pozwól sobie na odrobinę luzu, nie zastanawiaj się ciągle nad tym jaka jesteś, po prostu bądź i ciesz się życiem!!

Gość Zyciowa Ciamajda
jakie to zycie jest ciezkie

Gość ja4r
Wy macie złe podejście. Ja np. jestem pechowcem, ot tak po prostu - a to dlatego, że bilans ZAWSZE musi wyjść na zero ;) Także nie słuchajcie pierdół typu "uwierzcie w siebie" - bo to tak naprawdę niewiele daje. I miejcie dystans do poklepywania po pleckach ( w ogóle klepanie ostatnio w modzie jest ;D ) i mówienia, że wszystko będzie dobrze. Po prostu - nauczcie się z tym żyć. Dystans, dystans i jeszcze raz dystans, z grubą polewą ironii i sarkazmu - to jest megabomba humoru. Mi pomaga, choć nie zawsze. Kto to wie, co jutro może się wydarzyć - może będzie jeszcze gorzej? ;) Pozdrawiam

Gość blazen klasowy
Sick, am I sick? And for these last five years I've been stuck up in here Inside this brain that drains into society Inject it in your veins The lights are on But there's no one home And I sit here in my dark place alone Dark place alone

Gość gość
ładne... bardzo.

Gość radek84 terrorysta samobójca
już czas...