Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataraktahbusndvfkjsd

JAK SZYBKO facetom staje?

Polecane posty

Gość gffd
http://www.youtube.com/watch?v=kvTp6yLXKWo Ta ma ochote podniecić facetów , a dlaczego sie podnieca facetów ? Zeby popatrzeć na jego erekcje ..Skoro ma ochote , to nalezy jej pokazać , ale nie wywalc na wierzch ptaka , tylko dokladne zarysowanie członka w spodniach .. Zeby dostała to czego chce.

gffd, zdajesz sobie sprawę z tego, że od razu widać, że jesteś pryszczatym onanistą, który w życiu nie trzymał nawet kobiety za rękę?

Gość gffd
http://www.youtube.com/watch?v=hNATxYAz46g&feature=related To jest ewidentnie laska , ktora ma ochote poogladać erekcje . Wiadomo przeciez ze zakladając taki strój, to nie jednemu stanie .. Ona ma tego swiadomosc . Dlatego takim kobietom , ktore noszą sie w ten sposob chetnie pokazuje wzwód . Dziewczynie ktora chodzi normalnie ubrana , nie erotycznie raczej nie obnosze sie z erekcją

No właśnie Ajron, mam nadzieje, ze myslałeś o fotce dla siebie a nie dla ... jak by tu go nazwać ?...no niech juz zostanie gdff a tak na marginesie znudził sie wam juz topik o połykaniu spermy haha ale się usmiałam (Witkacy, To zdanie równiez do ciebie) :)

Gość gffd
gffd, zdajesz sobie sprawę z tego, że od razu widać, że jesteś pryszczatym onanistą, który w życiu nie trzymał nawet kobiety za rękę? Ajron san ja sobie troche jaja robie .. Ale troche w tym racji jest co pisze ..

motylku, ja cycki kontempluję w pełnym skupieniu i samotności, jak każdy prawdziwy koneser

Gość gffd
a myslicie ze pokazywanie erekcji laskom , ktore nie noszą brzucha na wierzchu jest własciwe ? Moze one nie maja ochoty na kutasa .. Takie co prowokuja do granic przyzwoitosci wiedza czego chcą..MAja mysli seksualne ..

Gość kasiacodajeczestoigesto.
zadnemu na basenie nie ustał? to coś słabe macie te ptoki.

gffd....a ja kiedys ubralem meskie stringi na plaze......co to sie dzialo!! laski staly i pokazywaly mi sterczace spod majtek lechtunie i sutki .......ale jazda!!!!!:P:P:P

Gość gffd
zadnemu na basenie nie ustał? to coś słabe macie te ptoki. Na basenie są czasem dzieci . Erekcje moze zobaczyc tlyko dziewczyna po 16 roku życia i tylko jesli zasłuży

Gość kasiacodajeczestoigesto.
ja to chodzem na takie dla dorosłych.

Gość gffd
ja jestem przeciwny erekcjom na plaży czy w miejscach zbyt publicznych .. Erejcje pokazywac nalezy tylko jednej dziewczynie i żeby ją uszcześliwić

Gość gffd
jezeli widac ze laska chce erekcji , to nie mozna jej odmówić , bo musi mieć coś z tego życia.

Gość gffd
No ale tek w morzu... to była bym za W morzu erekcji nie zobaczysz.

Gość mój staje na zawołanie
padnij powstań zawsze w gotowości :)

Gość gffd
jak mam dziewczyne , to bardzo chętnie pokazuje jej jak najczęsciej erekcje , bo zauważyłem , ze kobiety , ktore widza czesto erekcje , to są dowartosciowane i szczęsliwe , a te co rzadko lub bardzo rzadko , to narzekaja ze facet oziebły albo czują nieatrakcyjne fizycznie .. Duzo erekcji oznacza wiekszą pewnosc siebie waszej dziewczyny i mniejsze jej kompleksy . To wazne wiec by miec czesto erekcje , bo wplywa to na psychike kobiety