Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 18, 2009 Gość wszedł na pokoje - moja sąsiadka, którą zaprosiłam na kawę, przyprowadziła ze soba męża na przyczepkę - zdjął przedtem buciory, bo śnieg, bo mokre :O Usiadł na kanapie, nogę założył na nogę i siedzi, rozgląda się po mieszkaniu :o A tu w jego skarpecie na pięcie DZIURA :O Nie wiedziałam jak się zachować, siedziałam i marzyłam, by poszli jak najszybciej, a on jeszcze kołysał tą nogą jakby nigdy nic :o Do diabła z takimi gośćmi! :o . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale nieszczęście Napisano Marzec 18, 2009 świat się przez to skończył? nie widziałaś nigdy prawdziwego chamstwa? stało Ci się coś?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 18, 2009 Bo to wyraz braku szacunku dla mojego domu :o Poszłabys do kogoś w takich skarpetach, wystawiałabyś nogi? Na pewno nie :o A on nie okazywał nawet zawstydzenia :o I tajego żonka też :O . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takkkkkkkkkkkkkkk Napisano Marzec 18, 2009 słowiczka to magnolia2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekati Napisano Marzec 18, 2009 trzeba było powiedzieć, że musisz zrobić makaron i nie masz czasu... albo, że musisz synowi pracę domową odrobić.... przecież jesteś taaaaka zajęta... a propos... określenia "na pokoje" używa mija znajoma ze wsi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jania ty strasznie Napisano Marzec 18, 2009 dziwna jesteś .Ja dla gości których zapraszam mam szacunek i jest mi to obojętne czy ma dziure w skarpecie czy cokolwiek innego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale nieszczęście Napisano Marzec 18, 2009 poszłabym jakbym nie miała innych:) byle były nogi czyste:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 18, 2009 Te ich zaniedbanie w skarpetach raczej nie wynika z biedy, bo gdy spotykam te kobietę w sklepiku, kupuje wcale nie najtańsze artykuły :O Powiedzieć, że nie mam czasu... tak, tylko że to ja ich przedtem zaprosiłam, a raczej zaprosiłam tę kobietę :o Zaprosiłam i po minucie mówię, że nie mam czasu? :o Na pewno ich nie zaproszę drugi raz :o Poczułam, że oni jakby obrazili mój dom i mnie :o . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przypominam drogie panie Napisano Marzec 18, 2009 że prezes banku światowego miał również dziurawe skarpety i udał się w nich nie "na salony" a do meczetu co zostało uwiecznione na taśmie filmowej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 19, 2009 Cóż, ja zawsze idąc do kogoś ubieram się porządnie, nie nakładam starych dziurawych łachów :o Nie wiem już, czy ci państwo świadomie chcieli obrazić mój dom, czy też są tak debilni, że nawet nie rozumieją swojego niechlujstwa... :o Co tez dzieje się z dzisiejszymi ludźmi :o W całym bloku tylko kilkoro porządnych ludzi... :o . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NIKI_** Napisano Marzec 19, 2009 ale masz problem...Niszczysz ludziom opinie na innych topikach-to dlaczego Zalisz sie na dziurawe skarpetki sasiada?to Ty jestes zalosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawilec Napisano Marzec 19, 2009 Moglaś mu tę skarpetę zacerowac .Nie wsyd Ci o tym pisać?Taaakkk napewno nie mieli szacunku dla Twojego domu?Zapraszasz kogoś na kawę ,pozniej ich obrażasz WSTYD KATECHETKO WSTYD!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NarKotek 0 Napisano Marzec 19, 2009 Hahahahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prezzah 0 Napisano Marzec 19, 2009 Ja pier***e ale jazda!! Na 99,9% jesteś stara panna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jania to wysłanniczka szatana Napisano Marzec 19, 2009 Jania wzór do naśladowania Bo to wyraz braku szacunku dla mojego domu Poszłabys do kogoś w takich skarpetach, wystawiałabyś nogi? Na pewno nie A on nie okazywał nawet zawstydzenia I tajego żonka też Kobieto, skąd w tobie tyle nienawiści i pogardy do ludzi? Ucza cię tego w katolickim kościele? NIgdy nie napisałaś pozytywnego postu. Zawsze ktoś ci się nie podoba. Jesteś patologicznie zdegenerowana. Janie mam szacunku nie tylko dla twojego domu, ale przede wszystkim dla ciebie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach