Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek www

czy zwiazalybyscie sie z 27-latkiem, ktory nigdy nie mial dziewczyny ?

Polecane posty

Gość bartek www

jw

Jakby mnie kochal i był w porządku to czemu nie...

taki musi mieć wady i to poważne: skrajna nieśmiałość, nudne życie, nieatrakcyjny wygląd, zjechany charakter bo inaczej byłby w tym wieku już w jakimśzwiązku więc pewnie większość kobiet by sięnie związała bo nie uznała by go za atrakcyjnego

Gość annnaaaa
związałabym się czemu nie a co to ma do rzeczy czy się miało kiedyś dziewczynę bądź nie ??

Gość bartek www
no ael nei myslalabys, ze cos z nim nie tak? ze ma wady, kompleksy i przede wszystkim brak doswiadczenia?

Pomyślałabym sobie że albo jest bardzo nieśmiały albo bardzo wybredny

Gość annnaaaa
pomyślałabym ze nie ma szczęścia w miłości

jakby odpowiadal mi pod innymi wzgledami to czemu nie.

nie kombinuj. ja nie mam wymagań-właśnie z tym walcze żeby mieć mniejsze:Pale nie wychodzi. \"bo jak by miał ich tyle co chcesz to jakaś by go dawno sprzątnęła\" to jest bardzo głupie myślenie ja mam 26lat i co, sama jestem czyli znaczy że jestem beznadziejna? skromnie twierdze, ze nie jestem beznadziejna:) ani brzydka ani niska, i co?

tak, bardzo głupim myśleniem jest myslenie iż wokół osób fajnych z atrakcyjnymi cechami tego czy owego kręci się sporo osób płci przeciwnej... no przeważnie... bo w końcu ludziom chce sięstarać o kogoś o kogo warto :P "ja nie mam wymagań" to czemu jesteś sama? Pan miecio uciesz się jak podejdziesz i słodkim głosem zaprosisz go na pączki "ja mam 26lat i co, sama jestem czyli znaczy że jestem beznadziejna? skromnie twierdze, ze nie jestem beznadziejna ani brzydka ani niska, i co?" od zawsze?

źle to napisałam, powinno być ja nie mam wymagań? w sensie ze mam. teraz juz jasne bedzie

autorko, jeśli wyraża wolę i chęć do nauki, trudnej sztuki obłapiania, to nie widzę przeciwskazań

Gość
Największe jaja to będą jak dziewczyna zapyta ile miał przed nią :D Ta którą kocham a z która nie jestem ma 21 i już 3 facetów (o ile mówiła prawdę) to co sadzić o 27 latku który nigdy nic?

Gość nie podam prawda
A co powiecie o facecie, ktory ma 27 lat i jest prawiczkiem? Bo dziewczyny mozna bylo nie miec w sensie - zwiazku, ale bzykac na boku. A taki prawiczek? Co Wy na to?

brzydki - wychodzi na jedno, ale jakby ktos dalej nie rozumiał..

Ja bym się związała:) Przynajmniej nie ciążyłaby na mnie jakaś bujna przeszłość i upierdliwe czasami byłe dziewczyny:)

A jakby był prawiczkiem 27-letnim, też nie miałabym obiekcji:) Różnie z ludźmi bywa - nie musi to od razu oznaczać, że jest beznadziejny itp.;)

Gość mnh
bierz sprawy w swoje ręce to akurat permanentnie czynią 27 latki co nigdy nie mieli dziewczyny :classic_cool: :O

"A jakby był prawiczkiem 27-letnim, też nie miałabym obiekcji Różnie z ludźmi bywa - nie musi to od razu oznaczać, że jest beznadziejny itp." Ależ oczywiście. To oznacza, że jest tak wspaniały, że żadna nie czuła się godna z nim być. :o:classic_cool:🖐️