Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 i dlatego siedzicie w środkach komunikacji z rozwartymi maksymalnie kolanami? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wietrzymy krocze Napisano Marzec 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 na naszych oczach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz ci los Napisano Marzec 18, 2009 a jak mamy siedziec noga na noge??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 ze złączonymi kolanami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilunka 1985 0 Napisano Marzec 18, 2009 zgadzam się :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka w kompocie_ 0 Napisano Marzec 18, 2009 jak już chłopak się tam drapie przy ludziach to... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 :D coś ich tam uwiera chyba :P w miejscach publicznych chociaż by się do ściany odwrócili a nie, tak na oczach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co cipeczki zazdrość Napisano Marzec 18, 2009 zżera :D siedzę bo mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezsenny w warszawie Napisano Marzec 18, 2009 a jak ma złączać nogi jak mu "interes" przeszkadza ? a jak mu się coś przytnie albo mu nie wygodnie to co ma robić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilunka 1985 0 Napisano Marzec 18, 2009 tak, zżera zazdrość :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryzik Napisano Marzec 18, 2009 a ja mam takiego kuplma ktory nie moze złaczyc nóg.bo ma jaks wade.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 jak ma wadę to niech sobie przytrzyma ludzka rzecz ze czasami zaswędzi nie tam gdzie trzeba :O co nie znaczy że sobie trzeba tam gmerać ostentacyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIebieski pełzaczek 0 Napisano Marzec 18, 2009 jajka sa z miękkiej dkorki i sie kleją, to przeszkadza. Do rego jak się ma włosy na jajkach, to kłują i swedzą, dlatego faceci poprawiają sobie jajka. Niestety jest niewygodna część ciała. Higiena nie ma tu nic do rzeczy, zaraz po kapieli tak jest. Obcisłe nokserki gniota jaka i uwierają, luźne powoduja latanie i swedzenie przez włoski i klejenie się worka. Jak byście kobiety miały członka i jajka, to tez byście poprawiały, więc dajcie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tego nie dowie się ten kto Napisano Marzec 18, 2009 penisa ma między nogami tylko na kilkanaście minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 poprawiajcie zatem ale dyskretnie dziękujemy za bogate objasnienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIebieski pełzaczek 0 Napisano Marzec 18, 2009 Lusesita de Milagros Dolores ze złączonymi kolanami! Luska mamy jajka miedzy nogami. Nie da się siedzieć ze złączonymi nogami. One są bardzo delikatne. lekkie ściśnięcie powoduje ból i dyskomfort. Pozatym przy złączonych nogach się przegrzewaja, a to niezdrowe dla płodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIebieski pełzaczek 0 Napisano Marzec 18, 2009 Nastepnym razem poprosze jakąś przygodną dziewczynę, żeby mi poprawiła ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 ale nie musicie rozwierać maksymalnie :O my po bokach ściśnięte siedzimy :( zwłaszcza w metrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffd Napisano Marzec 18, 2009 Lus faceci mają jądra i członka . PRzeciez jak zlozysz nogi to musisz sciskac te miejsca , co nie jest wygodne . KObiety mają srom i jak złącza nogi , to im nic sie nie sciska i nic nie przeszkasza .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to chwyć w tym metrze Napisano Marzec 18, 2009 za te jajka i powiedz ,że ci to przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 nie chcę być oskarżona o molestowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffd Napisano Marzec 18, 2009 kobiety czasem chodza ocierajac nogę jedna o drugą ,, udo o udo . To jest bardzo niewygodne . Nogi nie maja siebie dotykac , ocierac .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIebieski pełzaczek 0 Napisano Marzec 18, 2009 Lusesita de Milagros Dolores jak ma wadę to niech sobie przytrzyma Żeby sobie przytrzymał to musi się tam dotykać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIebieski pełzaczek 0 Napisano Marzec 18, 2009 Lusesita de Milagros Dolores ale nie musicie rozwierać maksymalnie my po bokach ściśnięte siedzimy zwłaszcza w metrze Zawsze możecie usiąść na kolanach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 ja już jednemu na kolana usiadłam :O baba mnie pchnęła jakaś... spłonęłam czerwienią na twarzy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffd Napisano Marzec 18, 2009 jajka sa delikatne i nie lubia byc sciskane . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffd Napisano Marzec 18, 2009 niektorzy uwazaja ze macanie sie w miejscach publicznych w tym miejscu jest niekulturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Marzec 18, 2009 jedyne co mogą! to szeroko ;) rozłożyć nóżki (kobietom zarzucają, a sami tak robią) to chyba JEDYNE co im pozostało :D ps. mnie to kręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach