Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 mnie to kręci tylko wtedy gdy taki pan w rozkroku siedzi naprzeciwko mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 18, 2009 oczywiście wzrok mi ciągnie w wiadomym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eunuch Napisano Marzec 19, 2009 mię nie uwiera:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jessy28 Napisano Marzec 19, 2009 ostatnio widziałam takiego jednego, jeny ale miał wielkie , myślalam,że zaraz wyskocza przez rozporek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 21, 2009 :D poza tym nie lubię jak na mnie z boku napiera rozwartym kolanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 21, 2009 Najgupszy topike dnia. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Marzec 21, 2009 Dzien dobry.... [tak powitalną mowę zagaja z zaklopotaniem drapiąc się w ....] :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 21, 2009 :D potrzebne wam pokrowce zwierające ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach