Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika ale nie Lewińska

Dziś dyplomy rozdaje się ciołkom

Polecane posty

Gość Monika ale nie Lewińska

Oj pożal się boże z tą wiedzą i wykształceniem studentów prywatnych uczelnii!!!! Skończyłam Politechnike Łódzką i nie raz udzielałam takim matołom korepetycji. Wiedza żadna,inteligencja zewrowa za to humor dopisuje no bo jakby nie patrzyć przyszły pan magister.A były i umnie takie kwiaty co na semestrze dyplomowym nie mieli pojęcia o rozwiązywaniu całek czy równań macierzowych!!! ZGROZA!!!!! Ale takim ludziom daje sie dyplomy a później ich bogaci rodzice szukają im ciepłych posadek gdzie zbijają grubą kasę za nic!!!!! CO TO JEST ZA KRAJ!!!!!!! LUDZIE DOSKONALE WYKSZTAŁCENI PO PAŃSTWOWYCH,TECHNICZNYCH KIERUNKACH PRACUJA PONIZEJ SWOICH KWALIFIKACJI BO BOGATE CIOŁY TYLKO Z RACJI ZNAJOMOŚCI MAJĄ OTWARTE DRZWI DO MIEJSC W KTÓRYCH NIGDY NIE POWINNI SIE ZNALEŚĆ.PRZYKRE TO BARDZO!!!

Gość ZNALEŚĆ
PISZE SIĘ ZNALEŹĆ KURWA CIOŁKU!

Może niektórzy uczą się w uczelniach prywatnych - ja należę do grupy tych osób. To nie żadna Politechnika ani Uniwersytet skromna uczelnia... jestem dopiero na 1 roku ale słowo znaleźć potrafię napisać :) Pozdrawiam!

Gość taka prawda co poradzic....
hahaha:D:D:D

Jeśli ktoś chcę się nauczyć to po prywatnej też Mu się to uda. Zależy od człowieka, jego ambicji. Generalizować nie można bo i po dziennych Uniwersytetach może być taka sama opinia (oczywiście o niektórych jakieś 20-30% owej społeczności)

Ja to widuje ciołków na co dzień czyli ludzi z mojego roku:P A studiuje na uniwersytecie. Kolejnych ciołków też widuje praktycznie na co dzień, bo studiuje tez na politechnice. Tak więc nie ma co uogolniać. Chociaż zgadzam się, że niektóre prywatne uczelnie reprezentują naprawdę żenujący poziom.