Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriaaaaaaaaaa

Prosze POmocy!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość kafetriaaaaaaaaaaaaa
łatwo sie mowi;/ wiem jaka byla by odpowiedz wiec nie zadaje tego pytanie chciaz je po czesci zadalam...i uslyszlam ze mnie kocha ale nie potrafi byc w zwiazku i ze bla bla blaaaaaaaaaaaaaa

pewnie ze nie odpisalam:) czekam tylko czy dzis cos napisze pomimo tego ze ja nie:) Ciezko mi...ale to trudniejsze...moze chodzi wiele facetow po tym swiecie i by sie znalazlo ale jakos nie mam ochoty szukac;/ nie wyobrazam sobie tego:(

mamy po 20 lat i ponad 2 lata razem:) wiem mlodzi,glupi,naiwni....ale kazdy ma serce:) i pomimo mlodego wieku wiele przezylam:( w domu i w zyciu chociaz [ewnie kazdy by nie wierzyl

To sobie wyobraź i przestań się mazać. Jak można kogoś kochać i nie chcieć z nim być. Sama pomyśl nad tym logicznie. Albo gościu ma nieźle na.srane pod kopułą, albo cię zwodzi bo nie wie jak powiedzieć że to koniec ....albo ma 15 lat i mu mama nie pozwala się z toba spotykać.

20 lat.. hmm.. fajnie Ci :P Tak czy inaczej, nie oczekuj od niego odpowiedzialnosci i racjonalnych decyzji. Moja rada: tancz, baw sie, nie odpisuj. Jak sobie to chlopak przemysli to niech da znac. A kto wie co sie moze wydarzyc w miedzyczasie ;)

tzn. jak sie widzielsimy to plakal strasznie...az normalnie nie wierzylam ze zrywa i placze ze zrywa;/ ogolnie mowiel ze jest duzo czynnikow wplywajacych na to i ze mnie kocha ale moze latwiej gdybym myslala ze mnie nie kocha;/

nie mam takiej mozliwosci bawic sie...tak sobie teaz myslalam zeby wzbudzic w nim zazdrosc ale skad a teraz wytrzsne chlopaka ktory zacznie do mnie ten no....heheh;p

no i co z tego ze plakal??

W autobusie, w kolejce w sklepie, w bibliotece, w klubie, w kinie, w saunie, na spacerze, w szkole.. nie chce mi sie dalej wyliczac ;] Ale sztuczne wzbudzanie zazdrosci jest niefajne i dziecinne. Podtrzymuje to co pisalem. Umow sie z kolezankami w weekend, dziabnijcie butelke Malibu, czy co tam teraz mlodziez pija i smignijcie w miasto :)

Normalnie wył?????????? To nie facet ;) To baba:O Im więcej o nim piszesz tym bardziej przekonujesz mnie że on nie jest wart zachodu i twojego szaleństwa które tu uskuteczniasz....napisz mu że skoro chce od ciebie odpocząć to na jaką cholerę do ciebie pisze esy....ja bym sprawę postawiła ostro. Skoro on nie nosi spodni i wyje ci w mankiet to ty je załóż i pokaż mu gdzie jego miejsce

pytalam sie g juz predzej...on po prostu stwierdzil ze nie chce ze mna tracic kontaktu... tak plakal ale nie jest wcale baba....ja nawet lubie jak placze wtedy wiem ze jaskies tam serce ma....a placz nie oznacza slabosc tylko uczucia)

tak czy owak nie pisalam by pozniej sms....typu dobranoc kochana::*

woj. kujawsko-pomrskie;p

a no moze ty podaj;p

no to blisko bo ja okolice swiecia;p

Gość nidka
Nie jestem jasnowidzem, ale wydaje mi się, że on kogoś ma, mój były bardzo podobnie sie zachowywał, jak zrywał to też płakał, miał straszne poczucie winy i to dlatego. Potem okazało sie, że spotykał się ze swoją byłą dziewczyną:(, powiedział, ze zawsze ją kochał, nie mógł o niej zapomnieć. Teraz są szczęśliwym małżeństwem właśnie urodziła im się córeczka. Cierpiałam, płakałam ale ktoś uswiadomił mi, że tak jest chyba lepiej, gorzej by było gdyby wrócił do niej kiedy bylibyśmy juz po slubie. Też nie chciałam nikogo wiecej pokochac,ale spotkałam na swojej drodze mężczyznę, który świata po za mną nie widzi, w czerwcu pobieramy się. Naprawde nie jest to normalne zachowanie, coś się za tym kryje nie chcę cię straszyć, ale jak to czytam to jakby to była moja historia. Ostatnio spotkałam go na mieście i wiesz co, nawet potrafiliśmy ze sobą normalnie porozmawiać, nie mam już do niego żalu:)

Gość nidka
Zapomniałam jeszcze dodać, że tak około miesiąc przed rozstaniem kłóciliśmy się non stop, czepiał sie mnie o byle co, wiem nie mam łatwego charakteru, ale to była już przesada. Miałam wrażenie, że drażniłam go do takiego stopnia, że nie mógł na mnie patrzeć.

on twierdzi ze nie ma kogos...i ze nie chce miec wiec sama nie wiem;/

kurcze trudne to wszystko!!!!