Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Jak sie zemscic?

Polecane posty

facet narobił mi nadzieje ze z nas coś będzie a potem nagle..wszystko się zmieniło strasznie boli chce się zemścić chce by poczuł podobny ból..może napisać do jego dziewczyny o naszych pikantnych rozmowach?? proszę o rady szczególnie osób które kiedyś znalazły się w takich sytuacjach

Chrzanić zemstę, miej honor i nie mścij się. Ale dziewczynie bym powiedziała - nie z zemsty. Ale, aby kobieta miała świadomość jakiego ma faceta. Niech, mając taką widzę, sama podejmie decyzję, czy chce z nim być. Nie powinna żyć w nieświadomości...

Gość nie warto malinka 111111
trzeba isc do przodu zemsta jest slodka ale moim zdaniem nie warto sie mscic , ale to jest moje subiektywne zdanie 🌻

do Madusia 18: mam 20 lat wiem ze dziedzinie ale może on coś wtedy zrozumie przestanie naciągać dziewczyny..a jego laska coś zrozumie

do Madusia 18: mam 20 lat wiem ze dziedzinie ale może on coś wtedy zrozumie przestanie naciągać dziewczyny..a jego laska coś zrozumie

Neapolitana - z całym szacunkiem, ale jakbym była dziewczyną tego faceta, to skorzywdzona bym została, jakbym się NIE dowiedziała, co wyprawia mój facet:) Może autorka postu nie była jedyną, z którą flirtował, zdradzając dziewczynę, a może nawet ją zdradził w pełnym tego słowa znaczeniu. Warto, aby była bardziej czujna, ja wolalabym wiedziec.

Gość dddjjdjd
Za co się chcesz mścić? Własną naiwność?

Gość fnjmz
a właśnie, że nie!! jeśli nie wiedziałaś, że ma dziewczyne a nawet jeśli wiedziałaś to napisz jej, prześlij najlepiej maile i napisz co ci naopowiadał, niech dziewczyna wie i nie istotne jest przy tym czy ty wiedziałaś czy nie, pisz do niej

Nie dzwoń do dziewczyny. Nie znasz jej, jeszcze Cię wyśmieje... A jak Cię tak kręci, żeby się na nim zemścić to daj w gazecie ogłoszenie z jego numerem w stylu: sprzedam krowę :P

malinka111111 - tez kiedyś mi taki podrywacz numer zrobił. Ale nie ma co się mścić. Kiedyś i tak dostanie za swoje =]

dobra zabawę to ze bawiliśmy się na kamerce kilka godzin dziennie i gadaliśmy o seksie wątpię żeby ja to bawiło zresztą z tego co on o niej mówił ona nie wierzy w siebie wiec do śmiechu jej nie będzie

Gość a jeśli wiedziałaś
a jeśli wiedziałaś że on ma dziewczynę i mimo to pisałaś z nim te pikantne smsy to zwykła świnia z ciebie i zasłużyłaś na to co cię spotkało!!! Może przestał z tobą pisać bo zrozumiał że robi źle i kocha swoją laseczkę. Dobrze ci tak!!!! Nie pojmuję skąd się biorą takie puste jak ty.

Gość co prawda to prawda
Niestety zgadzam się z przedmówcą:-( Może użyłabym innych słów ale faktem jest że jeśli jest się kobietą nie powinno się podkładać świni innej kobiecie. Pomyślałaś jak ty czułabyś się gdyby jakaś panna z premedytacją zarywałaby twojego faceta? Myślę że nie:-(

Gość teraz widać
jakie baby są:-)