Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONE22

co za idiota puszcza tu te okropne filmy???zadeptali dziewczyne na smierć, filmi

Polecane posty

Gość ja a co
wolisz udawac, ze nic sie nie dzieje? zaslaniac oczy? NIE PATRZEC? to wcale problemu nie rozwiazuje

Myślisz idioto że forum napaleńców jest tym miejscem gdzie powinno sie to pokazywać ????

Gość ja a co
nie jestem idiota to po pierwsze, a skoro to forum napalencow to po chuj tu siedziesz? jesli jestes jednym z nim (a na to wyglada bo oceniamy ludzi po sobie) to nie mamy o czym rozmawiac.

Gość ja a co
ale zawsze chętnie wyssę ci bąka z dupki, jak tylko pozwolisz

Ty i nic i na dodatek nazywa się to u ciebie filmik - po prostu wielki idiota

Gość ja a co
po pierwsze jestem kobieta, jak juz masz sie do mnie zwracac to odmieniaj wyrazy. po drugie uzalam, ze ludzie maja prawo wiedziec co dzieje sie na swiecie. a tobie gowno do tego, nie chcesz to nie patrz. NAPALENCU

Gość soczysty pytong
one22 przestac rzucac tymi "idiotami" ze w domu ciagle to slyszysz ? przykro mi

Gość jakaś taaammm
a co mnie ten filmik ma obchodzic. czy to moj problem?! mam to w dupie !

Gość ja a co
TAK, FILMIK. a jak mialam nazwac film ktory nie trwa dluzej niz 5 minut? film dokumentalny moze? albo pelnometrazowy? zastanow sie troche

Gość zdegustowan_a
A czy to jest fair, gdy wrzucasz coś takiego an forum??? Nie masz uczuc

Myślę że większość nie chciała na to patrzeć i to ci zasugerowałem,ze na tym forum ludzie spodziewają sie szybciej twojej gołej cipki jak takich brutalnych scen. To jest forum dzieci kwiatów a nie przemocy

Gość sdsdsds
Niech ludzie zobaczą, jak piękny mamy świat. Jacy wszyscy wspaniali jesteśmy, że Bóg nas kocha itd. Mnie przeraził ten filmik, ale daje do myślenia.

Gość ja a co
Jestem starą brudną świnią i mam cuchnącą szparę obok której kręci się mój kot, podczas gdy robię na drutach skarpety na zimę mojemu opasłemu mężowi z alzheimerem.

Gość ja a co
nie musza na to patrzec jesli nie chca. uprzedzialam o czym jest film. a z tego co widze to na moim temacie wypowiadaja sie w szczegolnosci ludzie siedzacy w temacie i majacy cos do powiedzenia wiec z twoja opinia sie nie zgadzam. koniec tej dennej rozmowy

Nie zrób tylko z kafeterii Klubu dla arabskich fanatyków i mam nadzieje,ze nie będą jej teraz zarzucać "filmikami" z zabójstw.

Gość soczysty pytong
one22 ale przynudzasz 💤

Gość sdsdsds
Tak dla przypomnienia, to ten filmik. Daje do myślenia.

sdsdsds I co ci dał do myślenia??Że świat jest brutalny?? Nie wiedziałeś ??? Nie oglądasz telewizji?? Telewizja nudna? Bo wycina takie sceny?? A tu się karmisz widokiem ,ktory rzadko możemy u nas zobaczyć? A jak byś widział taka akcję to wiesz co byś zrobił ? TEŻ BYŚ SIĘ GAPIŁ I ty mi powiesz ,ze ten film dał ci do myslenia.?

Gość soczysty pytong
one22 to po co wchodzisz w link? widze ze lubisz histeryzowac 💤

ONE22>> a ktoś ci kazał oglądać ten filmik??? wchodzisz we wszystkie zamieszczane linki i oglądasz je do końca? Ja obejrzałam kawałek i to mi w zupełności wystarczy......

Niektórych fascynuje patrzenie na takie sceny, na wypadki.. ludzkie wnętrzności na asfalcie.. dla mnie to chore.

soczysty pytong pytanie trochę dziwne. Wszyscy wchodza w linki czy nie?? Spodziewaja się czegoś weselszego czy nie? Chyba,ze ty je otwierasz liczac ,że właśnie kogoś zarzynają. Ja wolę podniecać się dupami na forum erotycznym , a ty???

Gość soczysty pytong
ja nie wchodzę w linki :)

Gość soczysty pytong
ale współczuję ci, że włazisz wszędzie, gdzie ci każą :) łatwo cię zmanipulować :)

Lady_F Dla mnie też. A w sytuacji kiedy trzeba komuś pomóc ( wiem bo to przećwiczyłem na własnej skórze) to spierdalaja .Ale dyskutować ,że swiat jest be to kurwa jeden przez drugiego sie przekrzykuje.