Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy palicie przy rodzicach

CZY KTOŚ MA 20 LAT I WYŻEJ I MUSI UKRYWAĆ SIĘ

Polecane posty

PRZED RODZICAMI z papierosem???

Gość awemaryja
przeciez to zalosne. masz juz pelnoletnosc i mozesz robic ze swoim zyciem co chcesz

Z cygaretkami raczej nie musiałabym się kryć. Ostatnio mama dała mi nawet fajną zapalniczkę. Ale ziółek już przy nich palić nie mogłabym.

ja mam 20 lat i nie mogę!!!! Tzn przy tacie ok palę! Przy reszcie rodziny też. Ale przy mamie nie!!! Powiedziała,że gdyby zobaczyła mnie na żywo z fajką w buzi to by mi kazała ją prędzej zjeść...nieźle co?

Gość awemaryja
ja z moim azorem robię co chcę nawet nie zamykam drzwi :) jak matka wchodzi to mówię albo się dołącz albo go przytrzymaj :)

Gość leonardo mój
ja, ale nie musze sie kryc, byc moze dlatego, ze moi rodzice sa wyluzowani, a moze dlatego, ze nie pale? sama nie wiem, z ktorego powodu bardziej... :P

Gość ooooo maaaatko
ja mam 30 i nie pale przy rodzicach :)

raz jak mnie nakryła z penisem taty w buzi, też kazała mi go zjeść!!! przynajmniej nie będe miała już rodzeństwa :D większe kieszonkowe dla mnie :D

Gość nie gadaj

Gość wyczuwam mózg bejbelili

Wie że palę,ale nigdy nie pozwoli mi zapalić przy niej! Ta moja mamuśka:)

Gość liki tiki
ja ci powiem ze mam 25 lat i nie pale przy rodzicach i nie chodzi o to czy moge czy nie poprostu tak sobie powiedzialem ze nie bede przy nich palil ot co...

Gość małoktóry
PewnaStudenteczka obciągniesz mi za notatki z socjologii?

avemaryja ---------> szczególnie jaranie faj jest świetnym sposobem na zaakcentowanie swojej dorosłości :D autorze, wcale NIE MUSISZ się ukrywać;) jak jesteś tak niesamowicie dorosłym człowiekiem, to wejdź ze swoją matką w otwarty konflikt, i jak Ci na tym aż tak zależy, to zacznij palić na jej oczach... albo się może zastanów, czy jest z czego robić problem;) mi tam, nieważne ile miałam lat, po prostu nie smakowałby papieros palony na oczach mamy - taka nasza mała gra rodzinna - że po prostu nie paliłam w jej obecności... i tyle:) mama to mama i trudno od niej wymagać postawy: dziecko, jesteś już dorosła, więc w pełni akceptuję i szanuję to, że właśnie, na moich oczach, pracujesz sobie na raka płuc, przewlekłą obturacyjną chorobę płuc, itp. - nie sądzisz? :) a jak mamine zakazy, nakazy, czy przyzwolenie mamy na palenie jest Ci POTRZEBNE, to cóż... jak Ci mama nie pozwala, to nie pal, dziecino ;)