Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martulka 82

moj syn wstaje wczesnie --- za wczesnie !!!!

Polecane posty

kurcze moj 15 miesieczny syn wstaje ok.6 rano..... masakra!!!! potem chodzi niewyspany i marudzi.... o 11 znow idzie spac tak na godzinke a o 18 to juz terror zabawiam go zawsze tak przynajmniej do 19.30 bo mam nadzieje ze jak pojdzie pozniej spac tym dluzej pospi , ale to sie nie sprawdza !!!! Jak to jest u Was ???? O ktorej chodza spac wasze dzieci i o ktorej wstaja???? Spia jeszcze w dzien???

Mój syn ma prawie 13 miesięcy i też wstaje 5.30-6.00 W chwili obecnej w dzień robi dwie drzemki, pierwszą po 10.00 i drugą około 15.00. Po drugim spaniu spokojnie wytrzymuje do 20.00

moja ma 9 miesiecy i pobudke mam o 6 hehe ja sie budze a ona stoi w lozweczku i sie smieje, a ja mam ochotekrzyczec hehe

a mój synek ma 15 miesięcy i wstaje o 9 ale bym dużo dała żeby wstawał wcześniej bo spać chodzi mi o 21 a czasami 22. No ale to też przyczyna że tak późno chodzi spać bo odstawiłam go od smoczka a wcześniej to smoczek działał na niego usypiająco

Ja ostawiłam swoja od smoczka i chodzi spać tak samo, natomiast dużo mniej śpi na dobę :( Niestety... Ja chodze na rzęsach..

moj mlody ma 15 miesiecy i wstaje miedzy 8.30-9.30 ale chodzi pozno spac bo tak ok 21-22 ale za nic nie chce zasnac wczesniej i ma tylko jedno spanie w dzien ok 12....

hmm, moja za miesiąc kończy 2 lata, ale nigdy nie wstawała tak wcześnie. teraz chodzi spać ok 20.00-21.00, a wstaje ok 9.00-10.30 za to w dzień już nie śpi od ok pół roku. córeczki moich koleżanek z pracy, które są rówieśnicami mojej córci, wstają o 5.00-7.00

moj synek zasypia ok 21 i spi zawsze do 9.00 - 9.30 . Wdzien ma drzemke miedzy 14-15. Ma 2 lata i dwa miesiace.Taki rytm ma od ponad roku. Mi to pasuje,bo chodze spac o 2- 3 ,mąż też i potem razem wszyscy śpimy do tej 9.

mój 7-miesięczny idzie spać o 19 a wstaje o 5:O Próbowałam go trzymać do 20-21 ale on już nie daje rady. Wie ze to jego godzina na sen i doopa...W sumie mi to pasuje bo ja wieczorem mam trochę czasu wolnego dla męża a rano i tak wstaję wcześnie...Przyzwyczaiłam się :)

Mój synek ma 11 miesięcy, spać kładę go miedzy 19.30 a 20.00 a śpi do 7 rano. Od samego początku nauczony jest robić 2 \"drzemki\" w ciągu dnia (razem 3 godziny). Najważniejsza jest konsekwencja i ten sam rytm każdego dnia.

mój synek ma 3,5 miesiąca. śpi od 21 czasem 22 do 6 max 7 rano. w dzień ma 2-3 drzemki po 1,5 do 2 godzin :) mi ten rytm bardzo odpowiada, bo jakby on spał do 10 to też bym tak wstawała a wtedy dzień taki krótki sie robi a tak to wstaniemy wcześnie i on ok 9 znów spać pójdzie a ja mam czas dla siebie. dziś jakoś wyjątkowo stał o 5.30 i śpi już od 7.30 znów :) kiedyś zasypiał wcześniej, ok 20 ale był przeziębiony i jakoś tak to się przestawiło. kąpiel tak jak wcześniej ok 19 tylko sen przychodzi później.

Moja 17miesieczna corcia tez wstaje za wczesnie! :( 5.30-6.00. Zasypia o 20. Spi zazwyczaj 2 godziny w dzien 12-14 lub 13-15. Ale nawet jak nie pospi w dzien wogole (a zdarza sie tak), to i tak wstaje o 6 :(

Moj ostatnio tez wstaje wczesnie ,ok 5-6 :( znalazlam tego przyczyne,wychodza mu zabki i pewnie to jest powod ,bo zawsze spal do 7-8 .Na noc spac chodzi 21 30.

Moja córeczka (2 latka) chodzi spać ok.22.00 a wstaje ok.8.30-9.00 :) A jak była malutka (tak do pół roczku) to spała od 22.00 do 12.00 :) bez żadnej pobudki w nocy. Jednak od kwietnia idzie do żłobka więc będzie musiała się przestawić na wcześniejsze wstawanie.