Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buła i motyl

MOTYL czy BUŁKA

Polecane posty

Gość buła i motyl

co was, faceci bardziej kręci pipka bułeczka czy motylek?

Gość weźże sprecyzuj
bo chuuj wie o co ci chodzi gnoju zasmarkany

Gość warta22
a czym to sie rozni?

Gość te motyle
to takie nietoperze obrzydliwe a bułka jak bułka smakowita .

Gość Kocyk
Kurde,co to za określenia.Pipka bułka :|

Gość dziecinada
niespotykany kłopot, bo akurat cipka to cipka, ważne żeby była, a kryptonim jest dowolny. idź spać, jutro do szkoły zaśpisz

Gość kotka222
motyl

Gość koniokrattt
a moj Jaruś jakie lubi?

Gość za to ze zylam i snilam
gdzie wy sie do chuja uchowaliscie?! to nie sa zadne okreslenia zdrabiajace cipke tylko: bulka to cipka z idealnie schowanymi wargami mniejszymi, wyglada jakby byla zamknieta, tylko mala kreseczka. motylek natomiast to cipka z wystajacymi wargami miejszymi, uklad ten przypomina ksztaltem motyla stad nazwa jak nie wiecej to sie nie wypowiadajcie

mojemu sie i takie i takie podobaja, choc zalezy jak wystaja spoooro cm to juz mniej:P

Gość zdecydowanie buleczka

Gość a ja mam sorego motylka
:(

Gość klatka dla ciebie
ja mam bułkę

Gość uwielbiam tylko
male motylki...mniamm

Gość raz lodzik raz kakao
Tylko bułka, bułka, bułka. P.S. Jak się to pisze : duże kakao, małe .... ?

Gość o katar
do dupcenia i wszystkich innych sam na sam - każda do okazji na zewnątrz - bułeczka, np. sauna, naga plaża to takie wystające płatki wydają mi się takie zbyt ostentacyjnie erotyczne. Chociaż to sprawa indywidualna i zależna od okoliczności bo goła c*pka, zwykle jeszcze ogolona jest i tak mocnym erotycznym sygnałem. No i co mają zrobić babki z motylkiem w saunie, w swobodniejszej pozie i tak pokazują, a w saunie właśnie ważne jest wyluzowanie a nie cnotliwe zaciskanie kolan.

Gość ja mam obie
bo matka gdy byłam w jej brzuchu akurat jak powiało z czarnobyla wyszła na balkon zajarac.może wyglądam dziwnie ale mój partner jest zadowolony, rano bułeczka wieczorem motylek:]

Gość o katar
pozazdrościć twojemu chłopakowi - rano niby skromnisia, wieczorem podgrzana do seksu bezwstydnica. Ciekawe czy jak byś pochodziła rano po domu nago lub tylko w bieliźnie płatki by ci się wysunęły ? Czy motylek to efekt podniecenia czy odwrotnie stan spoczynkowy rano jest takim nocnym zaciśnięciem ?

Gość henr333
zdecydowanie motylek

Gość zdzich zdrowy i hetero
płatki, motylki - przecież to wygląda jak zepsute mięso albo jakiś nowotwór. Tylko fetyszysta lubi jak jego kobiecie wypadają z majtek takie specjały. I pewnie dlatego lubi bo marzy o wielkim penisie a wstydzi się przyznać do upodobań więc tarmosi te obwisy :O

Gość ja poproszę o
kebaba i wodę mineralną, jeśli można :)

Gość robert_23rob
no to chyba nigdy nie spotkałeś pięknej kobiety z motylkiem... ja miałem tę przyjemność- i właśnie największą radość przynosiło mi zaspokajanie jej w ten sposób! taką piękną cipką można się pobawić, possać wargi, rozchylać je palcami żeby dostać się do mokrej dziurki... coś niesamowitego! bułki też miałem i też zaspokajałem je oralnie,ale niemiałem przy tym takiej frajdy- ile można lizać i wsadzac język do środka? dużo bardziej lubię motylki

Gość adam_a_ja_nie_dam
zdzich zdrowy i hetero- ale z ciebie kretyn! jak mozna tak wyrazac sie o kobiecym ciele?! widac ze nie masz rozleglego doswiadczenia, chlopczyku, a do seksu podchodzisz jak gowniarz ktory mysli tylko o wsadzeniu do cipy. seks to przyjemnosc dla obojga partnerow i takie szczegoly jak wyglad cipki nie maja znaczenia, bo dla kazdego normalnego faceta cipka jego kobiety jest najpiekniejsza i najcudowniejsza. moja byla miala sporego motylka i nie bylo dla mnie nic bardziej podniecajacego! moja obecna ma troche mniejszego,pieknego motylka ktorego uwielbiam ssac, calowac i lizac! motylki dostarczaja wiecej wrazen i przyjemnosci niz zwykle bulki :)

Gość hahahhehehehe
pedały z was i tyle

Gość hhhfnnnnrkdood
robert ma racje! motylki rzadza! co to za cipka ktora wyglada jak rozcieta skora? (bulka) duze wargi dostarczaja cudownych doznan- i wzrokowych i cielesnych. ale bulke tez zaakceptowalbym gdyby oja Kobieta taka miala. jezeli mialbym wybor- wybralbym MOTYLKA

Gość urban PL
ja tam wybieram kobietę a nie c*pkę. Kocham się też z kobietą a nie z bułką czy motylkiem. Więc wszystko jedno czy bułka czy motylek - u kochanej osoby wszystko jest wspaniałe.

Gość no joł ziom
ale przyznaj że lepiej być z kobieta która wygląda jak motyl niz jak bułka:D

Gość bułka i motyl
mnie strasznie podnieca myśl o pieszczeniu motylka, nigdy nie miałem partnerki z taką cipką, ale sama myśl o pieszczotach oralnych bardzo mnie kręci, moze kiedyś trafię na takową. wiem, ze niektóre kobiety wstydzą sie taiej cipki, ale niepotrzebnie, doświadczony męzczyzna/kobieta potrafi docenić takie zalty. moze szanowne kafetarianki pochwalą sie swoimi motylkami??

Gość Fajnie jest być głupim
jak dla mnie to idealna jest cipka która ma coś z motylka i cos z bułki, czyli nie całkiem schowane wargi sromowe ale tez nie nazbyt wystające. w każdym razie kompleks brzydkiej cipki jest idiotyczny bo facet z tego powodu mniejszej ochoty na seks nie bedzie miał(chyba że skrajne przypadki). piersi, twarz figura..na tym tle kompleksy śa zrozumiałe bo w pierwszej kolejności faceci zwracaja uwage