Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaaaaaa

nie dbam o siebie pomocy!!!!

Polecane posty

Gość asiaaaaaaa

nie dbam o swoj wyglad kiedys zalezalo mi an tym aby ladnie wygladac teraz nie, nie zwracama uwagi na to jakie ciuchy nosze a raczej szmaty ze mam tluste wlosy itd nie mam zadnych zainteresowan kiedys chodzilam na basen teraz juz wcale nawet z domu nie wychodze mam 26lat jestem sama mieszkam sama nie mam znajomych tylko jedna kolezanke...toksyczna zreszta nie mam pracy ...co mnie dobija mieszkanie to nora doslownie wymaga remontu a mnie na to nie stac kazdy dzien jest taki sam ...spie do poludnia chodze w domu w pizamie...wychodze tylko do sklepu:( moze zycie to wegetachja najgorsze ze uwazam ze nic juz sie nie zmieni:(

Gość asiaaaaaaa
probuje ale juz nie daje rady wysylam podania ale tak juz od niechcenia od 10mc bylam na ...3 rozmowach!

Gość gargantua
postaraj sie znalezc jakiekolwiek zajecie, nawet jesli nie odpowiada Twoim wymaganiom, po prostu obniz poprzeczke. na pewno cos sie trafi. ja tez teraz pracuje ,,ponizej swoich kwalifikacji" i miewam z tego powodu czesta chandre ale przynajmniej zmusza mnie to do wyjscia z domu, zadbania o siebie i daje szanse na jakis kontakt z ludzmi. bylam bezrobotna 1,5 mca a juz obserwowalam pierwsze podobne objawy jak u Ciebie. 10 mcy to szmat czasu, wcale sie nie dziwie, ze Ci ogarnelo totalne zwatpienie. ale musisz wykrzesac z siebie jeszcze troche sily bo poza Toba nikt Ci nie pomoze. wysylaj te nieszczesne CV az do bolu. jak nie bedziesz wysylac to pracy nie znajdziesz, proste...

Gość asiaaaaaaa
dzieki wysylam ale bez rezulaltow :(

Gość ja mam doła o 3 tygodni
tez nie mam pracy bo mam kilkuletnia przerwe i wszyscy chyba mysla, ze juz tylko do garów sie nadaje. Tez przestalam o siebie dbac, nie umawiam się już z nikim, siedze sama w domu a jak opróżnie lodówke i musze niestety iść do sklepu to az boli. Wiem, ze to już depresja ale nie chce brac prochów, bo to problemu ze znalezieniem pracy nie rozwiąze. Może jedydnie bede szczesliwsza pomimo iz jest syf totalny w moim zyciu, zamiast "na trzezwo" ubolewac