Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

jestem zla! bardzo zla!

Polecane posty

qrwa zachowuje sie jak jebane dziecko!!!!! i jeszcze sie dzis tak zlozylo, ze i jeden jego najlepszy kolega i drugi mieli ochote sie napic i siedzi teraz gdzies tam i sie spoznia 2h!!!!! kurwa mac!!!! niby w koncu sama soboie moge posedziec, piwa napic itd , ale ja pierdole! gre sobie nowa wymyslili:O

Gość dylemat.........
ja tam nie mam i calkowicie spokojna jestem :]

a ja sie zastanwiam wlasnie czy lepiej miec chlopa czy nie bo jak sie ma to wiczny problem a jak nie ma to ma si problem, ze sie nie ma no i? ale mnie wkurwil/ wia nadal. 😠

Gość Jarek_____84
rzuć chuja

Gość dylemat.........
zalezy jakiego sie ma... ja mialam takiego, ze teraz lepiej mi samej :]

a jak sie owego ch... kocha??? a dobrze wie, ze przed okresem mnie wszystko wkurwia i jeszcze dzs dobic mnie musial:O kurwa mac! spi na polowce dzis. i chuj, ze to jego mieszkanie!

hehe.. ja właśnie dostałam okres.. też często przed okresem schodze sfochowana i wkurzam się na tego mojego chłopa, a on bidny musi słuchać mojego zżędzenia :D

ale ja nie marudze, chodze podkurwiona a on musial mnie do czerwonosci doprowadzic:O

kciukiem spokojnie :) wejdz sobie do wanny, wlej do wody jakies olejki i sie odprez.. dzisiaj jestes na niego zla, jutro Ci przejdzie :* wyluzuj :*:*

czesc lady:* nie da sie. zatrzasne go, ale jutro, dzis on nie bedzie w stanie na klotnie:O

Gość lady love------------
przyszla kurwa forumowa:o

spierdalaj od lady. faceci tak maja, ale tylko jak sie z nimi mieszka to doprowadzaja do ostatecznosci, uwazaj na swojego:) moj ma jutro przesrane

pewnie dowiem sie co z niego za ziolko :D hehe a tak na prawde to nie sadze by duzo sie zmienilo, ale pewnosci oczywiscie miec nie moge ;) pokaz mu pokaz, niech nie mysli sobie ze na wszystko mu pozwolisz i ze wszystko ci pasuje

wychowac jest wychowany ale raz na tydz dwa mu odbija i jak dzieck:O a 38 lat na karku:O a podobno wg kumpli mojego moj jest pod najwiekszym pantoflem:O pomimo najwiekszej roznicy wieku. qrwa! zabije go:O

to on duzo starszy jest od Ciebie, kochana nie chce ingerowac w twoj zwiazek ale czy ty jestes pewna ze bedzie Ci z nim dobrze? wiesz, zycze Ci jak najlepiej :* tak tylko sie zastanawiam :)

lady jestem z nim 4 lata i troche, mieszkam juz ech we wrzesniu bede 4lata. jest mi z nim dobrze, ale on dostaje pierdlca na kumplli wtedy kiedy mnie to naj wkurza:O

no to w takim razie musisz z nim porozmawiac na ten temat, powiedz mu ze Cie to rani i ze sie niepotrzebnie przez takie cos denerwujesz, powinien zrozumiec ;)

Gość eM.
wiem, co czujesz - tez na poczatku okresu chodze podkurwiona na wszystko i wszystkich. Na szczescie obecnie koncze, wiec jestem w trybie przytulastym a nastepnie wpadnie tryb "dół". W kazdym razie jakis tydzien temu tak się na mojego wkurzylam, ze prawie dobe sie do niego nie odzywalam.

lady Ty bardzo taka delikatna jestes , sama zauwazylam. nawet delikatnie piszesz:) moj wie co i jak, tylko dzis ma ,,szalony'' dzien, ale ten szalony dzien powinien miec za tydzien po moim okresie:) a jak tam twoja pastylka? znaczy sie ciaza?