Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

Gość No ale ta miłość
to jakś taka .................... platoniczna :-)

Aniu ---------zazdoszczę ( ale bez zawiści ;) )

Spokojnie :) Ja nie chcę nikogo poza Tobą moja Najdroższa Aniu :) A co do maila wieczorem to nie bardzo mam możliwość pisania, bo z dostępem do neta kiepsko a i mam duzo obowiązków wiesz sama jak to jest gdy musisz sam wszystko robić gdy wracasz z pracy (obiad sprzątanie, itd) Ale jutro wracamy na forum :)

Zniknąłem w tonach papierów :) Mam mnóstwo pracy do nadrobienia przed Świętami a nie chciałbym zastać pełnego biurka papierów po powrocie do pracy 14.04 :) Jak się miewa moje Słonko?

Mmmmm 👄 ;) Mam się całkiem dobrze :) Tęskniłam okrutnie ;) A ciekawa jestem.. co Ty masz za pracę że tak toniesz w papierkach? :)

Ciężka, umysłowa i bardzo odpowiedzialna :) Nie będę o tym pisał Słonko w tak publicznym miejscu jak forum bo poza Tobą ikt nie musi wiedzieć :)

:) Ale rozumiem, że prywatnie będzie dane mi poznać tą tajemnicę ;) Ja też mam Kochany urwanie głowy w pracy i odczuwać zaczynam lekki stresik, bo jutro ostatni dzień na polu walki jestem - więc.. niebezpiecznie mi się kurczy czas, w którym musze się wyrobić ze wszystkim :) Ale... spokojnie... tylko spokój mnie uratuje :D

jak to ostatni dzień? Mam nadzieję, żę przed Świętami ostatni dzień :) a po Wielkanocy wracasz do pracy :)

:D A co - boisz się Najdroższy, że będę bezrobotna i będziesz musiał mnie utrzymywać?? :D Nie należę do takich osób ;) Po Wielkanocy wracam ale dopiero 16.04 :)

Nie boję się tego. Bo to ja będę utrzymywał Ciebie a Ty będziesz wychowywać nasze dzieci. Jeszcze może to być dla Ciebie szokujące co piszę ale za jakiś czas przekonasz się, że to się spełni :) Jak widzisz ja myślę o nas bardzo przyszłościowo :) Kwiatuszku :)

Nie jestem zszokowana Słoneczko ;) Przecież to ja od poczatku Ci mówiłam że jestem Twoim przeznaczeniem ;) :D

Czyli w terminie dla mnie bliżej nieokreślonym :( a ja tak tęsknię

Za to od maja Słonko będę tak luźna że będziesz mógł mnie oglądać w każdy weekend - odbijesz sobie z nawiązką ;) :D