Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

Julia Zaśmiecasz nam topic :D (joke) :) Żeby mi to było ostatni raz (joke) :D Proszę nie przerywać nam bo przerywanie szkodzi :D

Ania no mam nadzieję, że jesteś już w trakcie pakowania ciuchów :D Odbiorę CIę z PKP na głównym dworcu w Krakowie :D ale się nam wchrzaniają w topic prawda? :D

JULIA ale już tego nie rób bo nam dialog zakłócasz :D

:D:D Ciekawe co by powiedziała autorka topicu na takie nasze szarogęszenie się tu :D:D Dzisiaj po powrocie do domu wyciągnę walizkę i zacznę pakowanie :D Kurcze - najgorzej to będzie ze sprzedażą mieszkania, ale wiesz co... najpierw sie do Ciebie przeniosę, a później będziemy sprzedawać :D:D Po co czekać - szkoda życia! :D

Gość aniu uważaj
l_olek ,jak widać strasznie nerwowy jest ;)

Jak zwykle masz rację :D JESTES BARDZO FAJNA I BARDZO MADRA :D Mieszkanie się sprzeda ale przecież się to nie pali. Najważniejsze byśmy wreszcie byli razem :D

LOLEK jest nerwowy nie jest prawda Aniu?? :D LOLEK miły dobry uczynny i grzeczny :D (odrobina pozytywnej samooceny wskazana od czasu do czasu :D)

Wiedzieć ale chcieć też żeby wszyscy wiedzieli że Ania chce i Lollek chce :D Ile zajmie CI pakowanie ciuszków? :D Bo nie wiem czy dzisiaj cię z PKP odebrać i o której ? :D

A kto to jest ten SENS nie znam gościa :D (joke) Normalnie powiesz dzisiaj, gdy będziesz odchodzić, że już nie wracasz i kropka. Że praca nie jest już największą miłością Twego życia tylko jest nią ... :D

No wiesz... nie chciałam tak publicznie... :D Ok - LOLEK jest od dziś miłością mojego zycia :D I jak to brzmi?? :D:D

Takie wymuszone? :( Mnie nie przeszkadza publicznie . CO widać po moim nowym opisie :D

:D:D No jesteś mistrzem uwodzenia niewinnych.... bezbronnym.... kobiet :D Wpadłam po same uszy :D:D

Jestem zwyczajny, po prostu Ty tak na mnie działasz moja najdroższa :D Jak więc z ta pracą? porzucasz dzisiaj? :D

Jutro - obiecuję 👄 :D Ale w weekend najdroższy już będziemy razem - a później 24h i tak do końca życia... :D:D

Słonko wiesz że tego chcę jak niczego innego . :D Na Ciebie czekałem całe moje życie :D

Nie Ty jeden czekałeś na mnie całe swoje życie :D ale.... to Ciebie ja wybrałam 👄 :D:D:D

Tylko tyle? :D Ty jesteś najseksowniejsza najfajniejsza najinteligentniejsza, najbardziej pociągająca . CO ja tu dużo się będę rozpisywał jesteś po prostu NAJLEPSZA :D