Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

*Kraków :D dżizas coś mi dzisiaj paluszki na klawie źle sie układają :D

Z przyjemnością i to bardzo wielką :D A to Twoja pierwsza wizyta w Krakowie czy już byłaś tu kiedyś? :D

Aniu ---------też z Krakowa nadaję ;) :)

Hmm... czemu fajni ludzie mieszkają daleko ode mnie :O jak nie Gdynia to Kraków - a ja w tej Wa-wce gniję :( Chyba czas się gdzieś ruszyć :D

Aniu------------Kraków nie jest od Ciebie daleko :) Ale może masz rację , czas się ruszyć ;) Miłego dnia Tobie i L_olkowi :)

Aleeee Awe - nie uciekaj :) L_olo i Ty to ziomkowie - może Wy sobie tu gadu-gadu ;) :D

Aniu-----------to "Twój " L_olek i niech tak zostanie ;) Jest bardzo dobrze :)

Ale to fajny chłopak .. i powygłupiać sie można ;) Nie no - ja się publicznie w swatke bawić nie będę :D w razie coś to się na privie znajdziecie ;) Ale jakby coś - proszę prosić mnie na ślub :D:D

Aniu jestem pod wrazeniem konwersacj Twojej i Lolka na tym topiku....... świetna lektura na poczatek dnia :) Pozdrawiam równiez z Krakowa

Ja Ciebie też Awe... zresztą.. dzięki Tobie i Twojej stopce.. skróciłam swe katusze ;)

Sprzedawaj i przyjeżdżaj ! :) Witaj Julia :)

Ania Wpadli nam w topic i wszystko psują :D a tak nam dobrze szło :D Lepiej MY PISZMY A PUBLIKA NIECH CZYTA OK? :D moje SŁoneczko :D Fajna jesteś :D

Sorry, L_olek ;) Już się nie będę wcinać :)

Ania To ja zapraszam do siebie :D Ciasne ale własne będzie mieszkanko :D W W-wie to zakisić się idzie a w Krakowie rewelacja. Zwiedzania full a jeśli się znudzi to wypad na weekend w góry :D Sprzedawaj wszystko i zapraszam do mnie :D ALE TYLKO ANIE A NIE WSZYSTKICH :D:D:D

:D:D:D No nasza BIG LOVE STORY nadaje sie na pierwsze strony poczytnych gazet - jak Fakt, Chwila dla Ciebie czy jeszcze jakieś inne :D:D:D L_OLEK - dziś zamieszczam ogłoszenie sprzedaży mieszkania :D:D

Nie przestraszyłem się :D Szukam tylko osób chętnych na kupno mieszkania w W-wie, bo skoro sprzedajesz swoje i przrprowadzasz się do mnie to trzba kupca znalesx :D LOLEK lojalny i pomocny :D nawet bardzo :D pisałem że jesteś fajna ale wiesz co .... ? :D zmieniłem zdanie ... :D

... zmieniłem zdanie i powiem CI to... :D niech wszyscy wiedzą... :D NIE JESTES FAJNA :( JESTES BARDZO FAJNA :D

:D:D:D No zaczynasz być sensem mojego życia - między 8.00 a 16.00 :D:D

A między 16-8 co lub kto jest sensem Twego życia? :D Poważnie tylko wtedy jestem sensem Twego życia? Mało jakoś kurde :D Tylko 8 godzin? To bezsens :D 24 godziny - To rozumiem ale nie 8 :(

:D:D:D No a co mam Ci powiedzieć że każdego dnia, od momentu kiedy przestajesz pisać myślę o Tobie nieustannie??? :D Ok - niech będzie... :D Poczekaj - będziesz sensem mojego zycia dzień dnia, 24h - jak się do Ciebie przeprowadzę :D:D

Aniu, ani do Svenska ani do Scani nie napisałam :( brak mi odwagi i ze tak powiem doswiadczenia .........kompletnie zielono mi w temacie podrywu przez internet , ale Tobie idzie całkiem całkiem - fajnie sie czyta!!!!!

Juleczka - nie trzeba odwagi do tego - po prostu piszesz i już - np. do Svenska napisz na gg - hej to ja Julia72 z kafeterii... i po tym czekasz - niech on coś napisze :) spróbuj ;)