Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiemcijednoglupiababako

ile zarabiacie na miesiac?

Polecane posty

tak tak kochana masz racje moja ciotka np ma firme kredytowa i wiem jak to jest raz kasa jest raz nie ma:) ja sie ciesze bo robie to co lubie, mąż też, ale nie powiem, jakby bylo wiecej byloby super, my teraz tez remontujemy dom narazie jedne pokoj ten malej jest zrobiony i dzis zrywamy podlogi w salonie i sciany:D zedrę sobie pazurki :P

mniami to ladnie ale cos za cos to fakt ,u nas akurat przy tym interesie nie ma prawie wogole latania ,ja siedze w domu z dzieckiem jeszcze studiuje zaocznie ,moj facet(tez jeszcze nie maz;)) zajmuje sie interesami pracuje od 8-13 czasami 15 bo jest szefem w swojej firmie.

miniami a widzisz mogloby sie wydawac ze 60 tys to duzo ale jak sie je zarabia odpiero od pol roku kupi sie dwa dobre samochody ,remonty to wcale duzo nie zostaje ...a gdziess trzeba je ulokowac ,bo co z tego zebysmy przypuscimy teraz kupi dom ,a jutro okazuje sie ze nic juz nie zarobimy ....dlatego neistety my jeszcze pewnie przez 2 lata domu nie zobaczymy na oczy.pozazdroscic tobie ze juz sie cieszysz swoim domkiem ...bo dla mnie to najwieksze marzenie

o to fajnie a no zapomnialam mała zajmuje sie tesciowa moja:D:D:D a czasme opiekunka ale to grosze ida poki co od ponad roku to na miesiac najwiecej wydalismy moze 300zl:P a tu jak sie zatrudnilam we wrzesniu to mialam na probe na 3mies 1800netto i potem szef od razu dal 2500zł :)ja zrobilam licencjat z tlumaczen mialam rok przerwy teraz od pazdziernika ide na mgr i podyplomowe jednoczesnie no i po tej podyplomowce podchodze do egz na tlumacza przysieglego i moze bedzie lepiej albo dodatkowa praca w domku:P

Gość DODAM coś ode mnie_4
powiemcijednoglupiababako a co to za interes ze zarabiacie az 60 tys i ty jeszcze nie musisz wychodzic z domu? zdradź mi. Mi wystarczyłoby 10 tys.. a nawet 5 :O

mniam czyli co 14 tys macie lekko na miesiac we dwojke?:)

dodam cos odemnie nie moge powiedziec bo to wkoncu konkrencja;) interes nietypowy -powiem tak "malo kto wie wie ze na takim czyms mozna zrobic takie duze pieniadze"

jest i bedzie to nie moj topik ,przykro mi ale sie pomyliles

Gość Jest i bedzie
hahaha z pewnoscia. A ten interes to pewnie handlowanie dziecmi. Spadaj stad bo sciemniasz

minima jestes jeszcze?:)

Gość Jest i bedzie
powiemcijednoglupiababako - chora jestes jesli zarabialabys takie pieniadze to nie potrzebowalabys sie dowartosciowywac suma zarobkow innych. Sciema totalna

jakos tak mamy dla jednych to duzo dla jednych malo, ostatnio moj byl na jednym kursie 1,5mies i przywiozl 24tys:) co tam przwozil nie moja sprawa, przynajmniej nie musze sie martwic czy dla malej mi wystarczy na mleko itd a to jest dla mnie najwazniejsze zeby Ona miala wszystko.ja moge chodzic w tym samym przez rok i jesc suche bulki ale dziecku zabraknac nie moze niczego bo mam fioła na Jej punkcie i tego nie ukrywam:D

jst i bedzie ,interesuje mnie ile zarabiaja inni ludzie i gdzie pracuja ,przeciez chce ulukowac te pieniadze moze ktos podsunie mi pomysl ,to ze dzisiaj zarabiam tyle nie znaczy ze za miesiac tez bede ,najlepiej przejesc ,wydac rozpiepszyc PIENIADZE TRZEBA INWESTOWAC

mniami no dziecko najwazniejsze ,my tez mamy jedno ..ale wiecej nie chcemy ,mamy nadzie tylko ze nie wyrosnie rozpieszczona ;)

Gość DODAM coś ode mnie_4
mzoe przewozi narkotyki albo cos nielegalnie? i trafi za kratki? nie lepoej miec mniej a uczciwie?

dodam cos odemnie akurat to sa uczicie zarobione pianidze ,zgodnie z prawem:) i prosze sie tu nie domyslac ,i tak nie powiem co to za interes.

Gość Jest i bedzie
wiec radzisz sie tych co zrabiaja 20 razy mniej? Powodzenia w lokowaniu pieniedzy. Chesz rady jak ulokowac pieniadze? zamiast 2 samochodow kup dom albo dwa. Bo teraz domy sa stosunkowo tanie ale na dluzsza miare ich wartosc wzrosnie. Niezbyt jestes rozgarnieta jesli szukasz tutaj rad o lokowaniu pieniedzy. A swoja droga te sumy nie sa az tak porazajaco wysokie abys sie az tak musiala martwic gdzie je ulokowac

jest i bedzie skoro od pol orku zarabiam to wybacz ale nawet jakbym odkladala wszystko czyli te 60 tys co miesiac to by mi nie starczylo ,moze zledwoscia na jeden dom . Ja nie mam zamiaru zarabiac tak przez cale zycie ,chce sobi wybudowac wymazony dom ,zmienic moze samochody i mi spokojnie starczy te 10 tys na miesiac ,ale jak jest mozliwosc zalozeniu kilku interesow to czemu nie mogloby byc wiecej?

jest i bedzie samochody juz kupione ,teraz to mozna jedynie zalowac;) ale to wina faceta on ma pierdolca nap unkcie samochodow

wiec narazie trzeba odkladac nie wiadomo co przyniesie jutro

zainwestuj w biuro tłumaczeń hihi i mnie na dyrektora:D moj na pewno nie wozi narkotykow i za kratki nei pojdzie, co najwyzej moze przewozic np 60ton w kontenerze zamiast 40ton :P i juz ma wiekszy zarobek bo tez ryzyko w razie ITD a oni sa bez litosci:P

mniami my pracujemy z firmami transportowymi :) to orientujemy sie wich zarobkach ,zle nie zarabiaja;) tyle moge powiedziec

mniami w biuro tlumaczen hmm ale zeby zalozyc takie bior to pewnie trzeba byc samym wykwalifikowanym w tym kireunku?

Gość Jest i bedzie
powiemcijednoglupiababako - skarbie posluchaj albo i nie twoja sprawa. Jak sama piszesz: kryzys was dopadl, zarabialas 80 tysiecy a teraz juz 60. Skad ta pewnosci ze przez kolejen trzy lata bedziesz zarabiala 60 tysiecy? To jakas sciema ta czuje. Nic sie nie klei.

ITD to faktycznie medy ;) nasi pracownicy maja znimi kontkat i czasem nic juz nam nie przywioza jak spotkaja ich na trasie;):D

jest i bedzie dziecko kochane co ja ci bede tlumaczyc ,nie chce mi sie ,tyle zarabiam i jak cie to boli to idz do lekarza .Nie chcesz wierzyc to nie wierz twoja sprawa . Mamy zamiar tak zarabiac przez 3 lata bo taka mamy umowe podpisana ,ale jak tamte firmy odpadnie krzys to nie waidomo co to bedzie CHYBA LOGICZNE

no cos Ty nie trzeba trzeba tylko znalezc jakichs tlumaczy czy np sekretarki ktore przyjmuja zgloszenia, pracowalam przez 2miechy w takim biurze i robilismy tlumaczenia dokumentow samochodowych przy urzedzie celnym i masa ludzi od razu i zarobki dla firmy ogromne:)a zalozyl to moj kolega, niestety poszlam sobie bo mialam byle jaki dojazd i kasa tez mniejsza niz mam tu:/a firme transportowa super, ja bym chciala byc tez logistykiem czy spedytorem:P i sie zastanawiam czy nie zrobic z tego mgr bo zawsze to na poczatek jakies wyksztalcenie kierunkowe a tlumacz poza tym, ja sie troche interesuje transportem, w pracy u nas pilnuje zaladunkow, szukam transportu itp i bardzo mi sie podoba i jestem typowa tirowka uwielbiam jezdzic tirem moj jezdzi dafem 95 480koni ma i na poduszkach i rewelacja tyle sie z nim najezdzilam pol swiata zjezdzilam.skad jestes?ja pomorze:)

A ja zarabiam 1400 zł i w ogóle nigdy nie myślałam co zrobiłabym z kasą gdybym miała więcej, bo mam w życiu wszystko czego mi trzeba. I nie narzekam ze mało, bo kasa w życiu to nie priorytet, sa inne ważne, wartościowsze rzeczy. oj ludzie ależ wy na konsumpcje jesteście nastawieni.

Gość Jest i bedzie
powiemcijednoglupiababako - skarbie ja ci nie zazdroszcze bo nie musze. Podalabym ci swoje zarobki ale nie czuje takiej potrzeby. Podalabym ci ilosc nieruchomosci w jakie zainwestowalismy z mezem ale nie czuje takiej potrzeby. Ale szkoda mi ciebie ze potrzebujesz rady kafeteriowiczow - choc jestem szczerze przekonana ze to nie o prawdziwa rade chodzi a o dowartosciowanie siebie. Bye Bye