Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa23

Nic nie widac -

Polecane posty

Gość ewa23

Jak juz niektore kobietki wiedza staram sie o dziecko. Zrobilam 2 testy ktore potwierdzily ciaze(kolor kresek byl blady). Dzis bylam u ginekologa i nic ;-( powiedzial ze nic nie widac i moze zle wykonalam testy. Kazal przyjsc za tydzien jesli nie dostane @ . Wedlug moich obliczen moge byc w 4 tyg/ciazy. Dlaczego nic nie zobaczyl?? Czy to oznacza ze testy pokazaly bledny wynik ;-( ??

a ten lekarz robil ci usg i na nim nic nie widzal??? moze sprzet ma kiepski... testy sie raczej w ta strone nie myla... moga ewentualnie pokazac brak ciazy pomimo ze w ciazy sie jest...

Gość ewa23
no tak, zrobil mi usg dopochwowe i powiedzial ze nic nie widzi;-(

Gość bo to jeszcze moze byc
za wczesnie. idz zrobic beta hcg

Gość ewa23
a kiedy moze zobaczyc ciaze na usg?? Z checia bym poszla na beta hcg ale tak panicznie sie boje igiel ze na sama mysl jest mi slabo.

Gość bo to jeszcze moze byc
u mnie pecherzyk sie pokazal w 5 tygodniu

Gość ewa23
Na wizyte mam przyjsc za tydzien wiec juz moze bedzie widac ;-) chyba ze wczesniej mnie @ zaskoczy.

Gość allegro to lubie
A powiedział chociaż,że macica jest troche rozpulchniona......słuchaj...mozy Byc jeszcze za wcześnie.

Gość o nienienie
no nie moge...igly sie boisz a dziecko chcesz rodzic.....idiotka

Gość ewa23
Wypraszam sobie takie komentarze!!! To moja sprawa czy boje sie igiel czy nie!! Nic o macicy nie powiedzial. Cos czuje ze te testy zrobily mi tylko nie potrzebna nadzieje ;-(

Gość o nienienie
no to wytlumacz mi po kiego zalozylas ten topik...mamy ci powrozyc czy co...beta hcg to podstawa wiec albo idz i zrob albo przestań jęczec..a swoja droga to w ciazy co chwila trzeba robic jakies badania wiec sie zastanow histeryczko czy dasz rade...

A kiedy miałaś ostatnią miesiaczkę? Może byc jeszcecza wcześnie, zeby na usg bylo widać, a moze i lekarz niedoswiadczony. testy rzadko sie mylą.

Gość ewa23
Ostatnia misiaczke a tak naprawde 2-dniowe plamienie mialam 20 lutego. Do o nienienie-wes sie odczep !! Sama jestes histeryczka, a to czy dam rade robic badania czy nie to nie twoja sprawa, wiec jak nie masz nic madrego do napisania to nie pisz w ogole. I nie chce zeby ktokolwiek mi wrozyl tylko odpowiedzial na pytanie DLACZEGO NIE WIDAC !!!! Kobitki kochane a jak to bylo z wami?? Kiedy bylyscie na 1 usg??

Gość kobito ty sie OPAMIETAJ
dziewczyny maja racje, chyba se jaja robisz tym tekstem ze sie igly boisz. Marna prowokacja ci wyszla ;/

Gość o nienienie
....ten czas co zmarnowalas na kafe trzeba bylo poswiecic na pojscie do laboratorium i tyle....mialabys wyniki jeszcze dzis albo juz jutro i bys wiedziala...a tak najlepiej piszczec na kafe.....szkoda slow

Gość ewa23
Nie robie sobie jaj ze boje sie igiel!! Ale chyba bede musiala sie wziasc w garsc i isc na to badanie ;-(

Gość SanSan
ja mysle ze poszlas o wiele za wczesnie ja na usg bylam rowno w 40 dniu cyklu (a normalnie mialam 27-28) i za soba 3 pozytywne testy a na usg ledwo, ledwo mikroskopijna plameczka-ktora teraz ma 3 lata ;) gin badajac mnie na fotelu powiedzial ze wszystko wskazuje na wczesna ciaze, pozniej zrobil usg i mowil ze gdybym przyszla 2-3 dni wczesniej nic bym nie zobaczyla glowa do gory!

Gość helphelphelp
hehe poważnie mnie tez zatkało :D przecież w ciaży robisz czesto badania krwi, czasem trzeba powtórzyc, czasem zrobić dodatkowe i co? wystawiasz reke i harat w żyłe nie ma przebacz a Ty sie biosz potwierdzic test badaniem, ile Ci na nie wezmą 1 fiolkę? mi przy pierwszym badaniu połozna wziela 4 potem zle opisała i kolejne 4 z drugiej reki ciekawe jak to wytrzymasz ?????

Gość ewa23
SANSAN dziekuje za mile slowa. Nie rozumie dlaczego tak sie czepiacie ze boje sie igly!! Nie potraficie tego zrozumiec?? To tak samo jak bac sie ciemnosci/pajakow itd. Ja zdaje sobie z tego sprawe ze bede musiala robic badania , beda pobierac mi krew wiele razy, ale po co zaraz takie komentarze?? Wy sie niczego nie boicie?? Takie odwazniachy jestescie?

Gość helphelphelp
pnieważ jak zamierzasz byc matka to chowiasz sowje strachy w kąt bo stajesz sie za kogos w 100% odpowiedzialna ! i co bedąc w ciaży będziesz chodziła ze scisnietym gardłem na każde badanie? co to dziecko bedzie przezywać w Twoim lonie każdego miesiaca pomyślałaś?

ja tez sie boje igiel... w ciazy mozna sie przyzwyczaic w miare... tzn. ja sie w ciazach przyzwyczajalam do tego stopnia ze juz nie mdlalam ale na pierwszych badaniach to zjerzdzalam z tego krzeselka i pobierali mi na kozetce... wstyd jak cholera a pozniej jeszcze godzine lezec kazali zanim do domu puscili... to jest taki irracjonalny strach bo niby wiem ze nie boli itd ale to chyba gdzies w podswiadomosci siedzi... ja jako male dziecko przezylam bardzo nieprzyjemny dla mnie pobyt w szpitalu i mysle ze to po tym... tak samo nie chodze na pobieranie krwi z moimi dziecmi tylko meza wysylam bo ja bym nie dala rady... i mozecie sie smiac ale to tak jest... wiele osob ma jakies fobie typu lek przed wysokoscia czy pajakami a ja sie boje pobierania krwi... o dziwo zastrzykow takich domiesniowych juz nie...

Gość kobito ty sie OPAMIETAJ
jak bedziesz rodzic i welflon ci zaloza to zobaczysz co to dopiero za bol..reką ruszyc nie mozna, na dol jej trzymac sie nie da bo rwie. Koszmarrr!

Gość bzyyyyyyyyyy
u mnie w 4 tygodniu tez nie bylo nic widac, ale2 tygodnie pozniej juz bilo serduszko :)

Gość ewa23
Mam nadzieje ze ten strach minie!!

ja tez mdlałam od igly ale w ciązy robisz czesto badania krwi więc da się wytrzymać ja zastawiam oczy szalem daje rekę i za chwile już wszystko jest ok :)

Gość helphelphelp
oj minie, minie! życzę Ci tego bo troche tych badań przez 40 tyg jest, powodzenia i zdrowego dzieciaczka :)

Gość ewa23
Asia-k ciesze sie ze chociaz Ty mnie rozumiesz ;-) Mam nadzieje ze sie przyzwyczaje i wszystko bedzie ok. Bzyyyyyyy - dzieki ze to napisalas-powrocila nadzieja ;-)

Gość ewa23
Ania mala dzieki ;-) Helphelphelp dziekuje za zyczenia ;-)