Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupaserowa

Poradzcie mi

Polecane posty

Gość zupaserowa

Wychodzę za mąż , ale mój narzeczony ma spore długi a zarabie niewiele , ja nie mam jak narazie pracy . Moja mama twierdzi ,że źle robię , że powinnam przeczekac aż upora się przynajmniej z połową swoich długów . Twierdzi ,że brak pieniedzy zniszczy nawet największą miłosc , ale ja go bardzo kocham i chcę z nim byc . Czy moja mama ma racje ?

Gość admirrał
Matka ma zawsze racje , po co Ci facet z długami , jesteś w ciąży ze tak ci spieszno do ołtarza ? wtedy zrozumiem ,bo kazda wstydzi się brzucha ale jeśli nie to przełóż slub ,chcesz mu dopiec , rozwód kosztuje a brak pieniedzy zniszczy wszystko . Znajdz prace , łatwiej wam bedzie .

Gość jak wielkie to zadłużenie
bo wiesz dla jednych dług 500 zł to problem .No chyba ,że sporo większy , to bym sie zastanowiła .

Gość zupaserowa
Nie w ciąży nie jestem ale mam wiele powodów aby to zrobić ,mam też już swój odpowiedni wiek.Dług jaki ma to coś ok.40 tyś

Gość anonim9978
A ile to wiosenek liczysz zupaserowa, ze tak ci spieszno do oltarza??

Gość zupaserowa
Mam już 25 lat

Gość annanimka
e no to Ty stara dupa jesteś , nie dziwie Ci się ,że chcesz leciec do ołtarza , już ci niosą suknie z welonem , już cyganie czekaja z muzyką ... zastanów się jeszcze ,to kilka lat spłacania no chyba ,że dużo zarabia .

Gość zupaserowa
on zarabia na papierku nie całe 1000 zł a w rzeczywistości nieco ponad 1000 zł

Gość Ola S
to niewiele zarabia

Gość jak wielkie to zadłużenie
Słuchaj puki co skazujesz siebie na biede a jego na jeszcze większe kłopoty finansowe ma tak spore zadłużenie a zarobek jak widac niewielki, Ty jak narazie napisałaś pracy nie masz , więc dochodzisz jeszcze ty do utrzymania . Nieco ponad tysiąc to naprawde niewiele ! Nie napisałas ile wynoszą raty ,gdzieś musicie mieszkac a w zwiazku z tym są opłaty , czynsz, gaz , energia . Na życie wam niestety zabraknie ,chęc przeżycia zmusi was do dalszych pożyczek aż staniecie się niewypłacalni . Radzę zaczekac ze ślubem , twoja mama niestety ale ma rację ,sądzę że mieszkasz z rodzicami i nie byłaś jeszcze samodzielna pomimo swoich 25 lat , nie wiesz ile kosztuje życie , gdyby było inaczej nie pytałabyś czy mama ma rację ,wnioskuję że ty o nic nie musisz się martwic .Masz ciepło i masz co jesc i chyba masz się w co ubrac . Lepiej przesuń date ślubu ,gołym okiem widac ,że obydwoje nie dorośliście do ślubu .pozdrawiam😠

Gość d n o

Gość chyba dna