Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modna chce bycP

Pyt do Dziewczyn w anglii !!!!

Polecane posty

Gość modna chce bycP

hej dziewczyny co sie teraz nosi w anglii?? albo co sie ostatnio nosilo bo pewnie przyjdzie to do polski, a wole sie przygotowac

Gość moda w Anglii zart
moda w Anglii ,zart????

Gość modna chce bycP
ale co sie nosi?

Gość nalon32
wszystko...poczawszy na sukience po prababci a skonczywszy na najnowszej kolekcji Chanel... z tego co wiem, to najmodniejszy kolor sezonu to fiolet.Wejdz sobie na kolekcje GAP, Monsoon, Next - srednia klasa...to zobaczysz..

Gość nalon32
poczawszy od" o..jeszcze zobacz do ZARA

Gość kolor-burak cwiklowy
najmodniejszy. I fiolety przepaski na gumce -hit sezonu pozatym wszystko mozna na siebie zalozyc.

co sie nosi....to chyba od gustu zalezy nie myslisz?? a w londynie np. nosi sie wszystko i nic. mozna tez ubrac np. w lipcu futrzane kozaczi jak to robia hahaa;) bo to londyn, i taka moda...hihihi. ja polecam jane norman:)

Gość wciaz legginsy
i tuniki z paskami (najlepiej pod biustem), ostatnio wodzialam skoro zamszowych kozakow z fredzlami no i sandaly "gladiatorki", koszule (np w krate) i pasek w pasie na to... hmm, jak na razie to podobnie jak w zeszlym roku i zreszta przez caly sezon.

Gość pepea
dozuce kokardki we wlosach brrrrrrrr

Gość MAriusz BHP
co się nosi w Anglii? to już mówię: w lato dresy szare takie rozciągnięte jak w latach 90tych na lekcje WF nakładałem, i do tego koniecznie wysokie kozaki z futrem w środku plus obleśny t-shirt - to nie żart tak się ubierają Angielki w lato (musi nieźle z n óg walić), zwłaszcza te młode, w zime natomiast noszą sandały, albo buty na wysokim obcasie z odkrytą stopą - co kraj to obyczaj

Gość Po kurczowo trzymanej pod pach
Torebce.. I pasemkach.. :(

Gość moze roz i zloto
bazarowe ciuchy..i....grobowo powazna mina

Gość modnisiaaaa
po tanich jeansach :P

Gość W dzinsach chodze
Diesel'a i mam dlugie ciemno rude wlosy...jestem nietypowa polka.;)q zamiast torebki plecak.

Gość nie jestem blondynką
jestem Polką ,nie mam pasemek i nie mam jasnych dżinsów!pozdrawiam wszystkie Polki

Gość swinka z klasa
a mnie biora za Francuzke chociaz jestem blondynka, w kolorze zloto-miodowym (nie mylic z kolorem \"na kurczaka\" od polskiej fryzjerki) z racji mojej pracy zawsze sie musze ubierac w spodnie w kant, zakiety itp wiec moze dlatego... pozdrawiam wszystkie \"polskie\" Polki i polskie fryzjerki ktore robia wszystkie klientki na siwo-popielaty blond :-) ps. wiekszosc Polek mozna poznac po tym ze natarczywie patrza na kazdego kto wyglada inaczej niz one. na ladniejsze osoby patrza z zawiscia na grube i flejtuchowate z obrzydzeniem.

co się nosi?odkąd tu jestem,widziałam tyle różnych ciuchów,że szok.a tak na marginesie to nie wiem czy modne są filoety,zielenie czy co...ale mnóstwo lasek nadal lata w złotych/srebrnych balerinach,i rurkach :| tysięczne kopie....

co się nosi?odkąd tu jestem,widziałam tyle różnych ciuchów,że szok.a tak na marginesie to nie wiem czy modne są filoety,zielenie czy co...ale mnóstwo lasek nadal lata w złotych/srebrnych balerinach,i rurkach :| tysięczne kopie....

no i widzicie wszystko kwestia gustu,dla mnie to kicz jest wlasnie ten zloty blond ( od nie tylko polskiej fryzjerki:)) a sama jestem blonadaskiem ale platynowym i zeby bylo wiecej to z szarymi pasemkami...a to tez kicz zapewne nie dla jednej ale ja lubie.i to jest wazne.

Gość oo fuj co druga polka
pasemka platynowe...:/ nienawidze!

oki co drugs polka ma zolte pasemka...a na placach u jednej reki policzysz naprawde platynowe....;) wiesz nie wszysko co tanie to dobre tak jak polskie fryzjerki w uk.

Gość ale to zalezy
co komu pasuje. jak masz ciepla karnacje to w zlotych ci bedzie ladniej. a jak zimna to w platynie. A pasemka sa w ogole nie modne.:P

Gość kto pyta nie bladzi....ll
no wlasnie, a blond juz jest strasznie niemodny, szczegolnie ten typowo polski, nie mowiac juz o pasemkach- ostro niemodne od dawna co do ciuchow-mpoda lata 80-te, getry,dzinsy nad kostke,spodnice bombki do tego wlozona bluzka, bluzki nietoperze,dlugie rozpinane swetry paski w talii, duze torby, tenisowki, klipsy, gumowe opaski na wlosach, brokat na powiekach, obowiazkowa panterka ,przynajmniej w jednym detalu, kurtki bombki tzw bomber jacket do tego alternatywnie, szerokie dzinsy, koszule w krate, blyszczace buty, paski, bluzki w typie mlynareczki biale z kwiatkami, ogolnie mowtyw kwiatu, itd osobiscie stawiam na 80-te bo uwielbiam i od 3 lat tak sie ubieram.w drugim typie czuje sie jak stara baba

zapomnialam dodac bardzo modne kuszulki z nadrukami w stylu lat 80-tych, jakies usta, motywy z olimpiad, sukienki z szerszym namiotem na biodrach, spadajace z ramion bluzki, zazkcentowane opasnice, na ramionach paseczki z guziczkami , dziury w rekawach na reke zamiast normalnego rekawa, ojej wszystko.proponuje zajrzec na strone np river island, top shop i sprawdzic

fryzury albo krotkie, troche natapirowane (musi byc dobry fryzjer zeby wyszlo) albo dlugie zadbane