Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZABELKA*6

ULGA Na dziecko ???? PYTANIE

Polecane posty

Gość IZABELKA*6

czy jesli mam dziecko , a zyje w konkubinacie z mezczyzna ktory nie jest ojcem mojego dziecka to czy moze on sobie odpisac ulge od podatku z tego tytulu ze utrzymuje on mnie i dziecko? dziecko w akcie urodzenia nie ma wpisanego ojca

Gość i ja sie podlacze
czy ktos wie czy moze sie przepisy zmienily czy dalej nie mozna odpisac, gdy dziecko studiuje?

Gość IZABELKA*6
do 25 roku zycia nawet jesli studiuje i w ciagu roku nie osiagneło dochodów powyżej 3 tysiecy zł

Gość c wsnv
IZABELKA*6-juz Ci pisałąm,z enie dostaniesz,ani Ty ,ani tymbardziej twoj partner,bo dziecko nie nosi jego nazwiska,nie jest adoptowane przz niego,a tazke nie stanowi dla dziecka rodziny zastepczej

Gość i ja sie podlacze
Kiedy wlasnie nie! Bo pytalam. Studenta nie mozna odpisac :( Ma 23 lata i nie osiagnal dochodow. Jakby sie uczyl w szkole policealnej to tak ale na studiach dziennych nie :( :O

Gość IZABELKA*6
nie mozliwe, jestem na stazu w biurze rachunkowo-podatkowym i ludzie przychodza i odliczaja, ktos Cie wprowadził w bład.

Gość c wsnv
IZABELKA*6-nie dostaniesz,bo nie masz oodpowiednich dochodow aby sobie odpisac.A twoj facet nie jest ojcem dzeicjka,nie adoptował go,ani nei ejst dla niego rodzina zastepcza,wiec niec nie dostaniecie

Gość i ja sie podlacze
w zeszlym roku odliczylam! I bylam wzywana do US. Coprawda z innego powodu ale mi uswiadomili to, ze takie sa przepisy. To w tym roku dzwonilam i potwierdzili, ze nic sie nie zmienilo w tej sprawie, ze studenta sie nie odpisuje. A wlasnie kobieta z ktora pracuje odpisuje. Wiec juz nie wiem. Pytalam sie u zrodla przeciez...

Gość c wsnv
musztarda,bo izabelka nie uzyskuje odpowiednich dochodow.No chyba,ze jej dochdy sa na tyle duze,ze moze sobie ten podatek odpisac.