Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0303latka

Samotne 30-latki łączmy sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Taka Ja:)
Bycie samotnym,nie jest takie straszne,no może pomijając fakt ze nie mamy do kogo się przytulić ,założyć rodziny i czasami porzucać w kogoś garnkami.Dziewczynki,trzeba iść do przodu,nie rozmyślać nad tym tak intensywnie...To że piszę w ten sposób do WAS nie oznacza ,że mi tego nie brakuje, owszem brakuje jak cholera,ale nie można się cofać,trzeba brać życie takie jakim jest,trzeba żyć-a nie ciągle zamartwiać się tym....Nie raz wylewałam łzy do poduszki i pewnie jeszcze nie raz będę płakała-taka już nasza natura:)głowa do góry Dziewczyny!

ja tez samotna 30paro latka.Dziewczyny skad jestescie?Moze zrobimy jakis zlot samotnych?

ja tez samotna 30paro latka.Dziewczyny skad jestescie?Moze zrobimy jakis zlot samotnych?

Gość Taka Ja :)
Szczecin

Ja jestem z wielkopolski.Pozdrawiam Szczecin .Moze3 reszta samotnych sie dolaczy.

zapraszamy wszystkich :)..

to kto jest jeszcze chętny na spotkanie??ja jestem za :P

No to bardzo fajny pomysł by spotkali się wszyscy samotni single i singielki. Tylko gdzie miało by mieć takie spotkanie??!!

Gość Taka Ja :)
ja się dostosuje byle by nie zakopana bo mam naprawde daleko :) a moze poznań lub wrocław? Komu pasuje?

To co moze Poznan?Tylko trzeba ustalic date i godzine i zeby sie chociaz pare osob stawilo bo ja np. musze dojechaqc do poznania-ma 100 km wiec nie chce jechac na prozno:)

Gość królewna z marcepana
A ja chętnie spotkam się z samotnymi 30latkami z Krakowa :)

Gość gość
Fajnie że ktoś wygrzebał temat sprzed 4 lat... Ja mam jedną uwagę do tej 31letniej (teraz 35letniej) pani co ma brzydkie piersi, niech sobie zrobi operację i tyle. Choć ja jestem przeciwna silikonowym piersiom i nie podobają mi się w ogóle, ale jeśli naprawdę masz takie brzydkie, nieforemne, małe, no to zrób sobie miseczkę B, może wtedy znajdziesz faceta. Jeśli to poprawi twój nastrój i da ci większe szansę na rynku matrymonialnym, no to czemu nie? Choć napiszę Ci tak od serca, że ja mam ładne piersi, a i tak mam pecha w miłości i za kilka dni będę SAMOTNIE obchodzić 29 urodziny, bez szans na faceta i poważny związek. Sylwestra też sama spędzam. Więc chyba w tym nie chodzi o ładny biust, tylko o szczęście w życiu, albo się ma, albo nie. Związki jakieś tam miałam ale niestety nic z tego nie wyszło, bardzo się sparzyłam na facetach. Jak widać ładny biust nie gwarantuje szczęścia w miłości.

Gość facet z dolnego śląska
ale biadolicie... żal tego słuchać. "Nie wezmę byle kogo". Za kogo Wy się macie. Zobaczycie, za 5 pójdziecie za każdym facetem. Wtedy zrozumiecie, jak byłyście naiwne 5 lat temu.

Gość Glow_me
wtf?? normalnie jak ktoś jest sam od dłuższego czasu to jakiś ułomny zaraz?? Nie wiem jak Ci co z nikim nie byli. Ale każdy kto choć raz miał jakąś tam przygodę nie może mieć jej znowu?? Gdzie to jest zapisane?? Ja też jak wy, samotny orzeł i żyje:D Nie żyje za to nadzieją że kogoś znajdę, bo jest mi to w sumie obojętne już. Próbowałem, dałem z siebie wszystko i pudło. Okay, widocznie tak ma być. Było kiedyś fajnie ale już nie jest. Budzik tyknął 30stkę. Życie i tyle. A teksty wyjdź do ludzi to można sobie na murze namalować. NIektóre panienki wyrwane na ulicy chcą po policję dzownić:D Jakie zdziwienie było kiedy palnąłem w ściemie "ja jestem z policji, dokumenty poproszę, żartowałem, miłego dnia:D"

Gość gość
Już pisałam. Nie jestem sama,ale tak się czuje on zapatrzony w siebie bufon. Brakuje mi bliskiej osoby chociaż do pogadania :-(

Witam, Jestem studentką V roku Psychologii na wydziale Uniwersytetu Śląskiego. Prowadzę badania dotyczące dyspozycji indywidualnych (takich jak: inteligencja emocjonalna i postawa "być" i "mieć"), poczucia własnej skuteczności i satysfakcji z życia u osób praktykujących medytację i niepraktykujących. W związku z czym zwracam się z uprzejmą prośbą o poświęcenie kilku minut i wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki pomogą mi zanalizować badane przeze mnie zjawisko. . Ankieta jest anonimowa i zostanie wykorzystana wyłącznie w celach naukowych. Pytań jest sporo (cóż...151) , ale zostały one dobrane w sposób rzetelny i przemyślany, tak by jak najlepiej móc zbadać temat mojej pracy. Będę wdzięczna za każdy wypełniony arkusz Uśmiech. https://docs.google.com/forms/d/1y32wc6kg-n21TK_0NBADA6TX5s2SksxRV0N5uW5fWvM/viewform Pozdrawiam Paulina Bieleń

Gość gość
pewnie, ze brac byle jakiego erotomana zdradzacza psychola damskiego boksera:D byle nie przebierac co nie?