Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nemezis1111

Czy ktoś tak ma??? Zero pieszczot !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zeberka11
Aha i zeby nikt sobie nie myslał ze dałam mu sie poniżyc i zaraz było super!! Oczywiście ze nie. Powiedziałam mu co onim myślę i zaczełam zbieerac potrzebne rzeczy dla dziecka, wtedy chciałam się wynieść raz na zawsze !!! Ale mi nie pozwolił . Trzymał mnie i przepraszał ble ble.. Oczywiście nie spaliśmy razem, chciał też się kochać NA ZGODE . Całą noc nie spałam, myslałam co dalej , chciałam wyjść i nigdy nie wrócić, ale zaspałam.. Pozatym jest jescze jeden problem. Mamy psa( wsumie to mój pies) i nie mofgłabym go zostawić. A nie mogłabym tez go wziąść ze sobą ..

Gość zeberka11
nemezis1111

Gość .smutna...
witam,sledze watek od poczatku i mam nadzieje ze Twoj maz naprawde sie zmieni, pisz kochana co u Ciebie

Gość sokolek 74
jest gejem!!! albo po porodzie masz wieksza c***ę i woli w odbyt bo ciaśniej. przykre :(

Gość nemezis1111
Nie wiem czy mam większą, pytałam się go czy jest większa twierdzi ze nie.. A sex analny zawse lubiał, tyle ze teraz przesadza. jestem opanowana bo się nie widzimy 3 dzień, dzis w nocy wraca.. zobaczymy co to będzie.... sama jestem strasznie ciekawa. Nic idę się kąpać, dzidziunia śpi. Dobrej nocy

Gość nemezis1111
Witakacy i wszyscy inni, dzięi ze ze mną jestescie:) Nie mam z kim o tym wszystkim porozmawiac...czuje ze dobrze zrobiłam ze opisałam cząstkę zycia na forum...mam nadzieję!!!

Gość jancio wodnik
Nemezis1111 dobra z Ciebie dziewczyna i bardzo wyrozumiala dla swojego meza - ale za bardzo bo twoj maz to egoista i poprostu CHAM ja na Twoim miejscu bym mu zrobil szlaban na WSZYSTKO az by sie nauczyl dbac o Twoje potrzeby , az by skamlal zebys mu wybaczyla jego egoistyczne zachowanie. Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość on 21
facetowi tylko zalezy na sobie to typowy egoista szuka tylko zaspokojenia u ciebie bo wie ze mu nie odmowisz mam nadzieje ze to sie zmieni bo inaczej nie masz z tego przyjemnosci a jakby obowiazek pozdrawiam

Gość ja piszkole
no wygodny, chmaski i wyrzywa się na Tobie. Mam wrażenie, że on po prostu kocha inną kobietę i jak się podnieci to ładuje w Ciebie. Okropny brutal. Czy on aby na pewno cię kocha? mam wrażenie, że on się mści na Tobie. Okropne, straszne i upokarzające. Trzymaj się. Chciałbym aby kiedyś zdarzyło się, tak że go zostawisz i trafisz na faceta, który to doceni. Pozdrawiam :)

Gość nemezis1111
Co myślicie? W rozmowach o życiu mąż wiąże ze mną swoją przyszłośći, mówi gdzie będziemy mieszkać za kilka lat, gdzie pojedziemy na wakacj jak dzidzia się odchowa troszke itd... A wczoraj co ??? Rozmowa o sexie i nic zero zainteresowania!! Otóż mówi mi (bo zapomniałam wziąść tabletki antyko. i nie mozna nic do srodka przez tydzień:):):) ) żebym sobie zaczeła rozluźniać pupe bo mnie dziś tam odwiedzi, na co ja ze nie i nie i teraz cytuję "Nie mam ochoty i nie będziemy tego robić, ja jestem kobietą i mam swoje potrzreby a nie tylko ze ty wejdxiesz we mnie i zaraz koniec, równie dobrze mozesz sobie wywiercić dziure w regipsie i podpisać dupa, ja się czuje jak jakiś worek na sperme (wziełam to z forum :)" On jak to wszystko mówiłam to patrzył na mnie z niedowierzaniem i jak skończyłam to powiedział w formie zartów ze jestem tym workiem !!!!!! SUPER! I zapytał jakie mam potrzeby. No to mówię ze chce być pieszczona , całowana zeby mnie dotykał ze to chyba jest oczywiste i dziwne ze o tym nie wie (wkońcu ma 28 lat i jest dość doswiadczony ). I cytuję " skoro uwazasz mnie za worek to widzę ze warto sobie kogoś znaleźć na boku i się z nim pokochać tak jak trzeba, a dla Ciebie będę workiem z obowiązku" i on nic nie powiedział!!! Myslałam ze moze do niego dotarło coś! Ale nie... Dzisiaj rano był taki sam beznadziejeny sex jak zawsze. Ja juz nawet sie nie ruszam wogóle leze jak KŁODA!!!!! NAwet nie patrze na niego nic nie robie !!! No ale co mam robić skoro to jest jakis dramat!!!!!!!!!!!!! I co wie o wszystkim i dalej robi swoje.. Czyli moge sobie znaleść kochanka!!! Super!!! Tylko ze jak juz znajde to nie bede chciała byc z męzem. Bo seks dla mnie jest bardzo wazny w udanym związku. WIele rzeczy się objawia sexualnośćią , gesty, ruchy, zachowanie. No i co ja mam zrobić?? Wiem ze jestem jescze głupia bo młoda, ze kobieta po 30 by tym wszystkim pieprzneła ale ja nie dam rady ... Jak, dziecko dom wszystko!!! Dlaczego mam krzywdzis córeczkę!!! Ja chce zeby jej rodzice się kochali, chce razem we trójkę spędzac zycie!!! Ale jak???

Seks to nie wszystko... moim zdaniem nie powinnaś tak stawiać sprawy, może on już taki jest i tyle... znajdź sobie faktycznie kochanka do super seksu i tyle... a mężowi może się odmieni za jakiś czas... nie rpzekreślaj jak związek udany na innych frontach. Poza tym może wcale nie jesteś też taka super. Może powinnaś zadbać o figurę, może solarium, seksowna bielizna? A jak z lodzikiem? Może robisz chujowo? Bierzesz całego do buzi?

Gość nemezis1111
Oj zdziwiłabyś się kochanie!!! Solarium to nie wszystko ;)

Gość nemezis1111
A co do figury hmmm 168cm/57kg, 89 62 90, 75C!!! ładna długowłosa brunetka. Uwiez kocchana ze dbam o siebie ;)

Gość dff-costam
Wiec wychodzi na to,ze do niego nic nie dotarlo,a jak dotarlo,to puscil mimo uszu.. Zapytaj go wporst, CZEMU cie nie piesci. Nie lubi tego, czy nie kocha cie w ogole? A mzoe rzeczywiscie 'cos' jest w tym,co mowili w poprzednich postach,ze on moze byc (ukrytym) gejem.. Zapytaj go wprost i nei daj sie wymigiwac od odpowiedzi, moim zdaniem tutaj przede wszystkim potrzebna ejst SZCZEROSc

Gość Mów czego chcesz
Gdy zaczyna się do Ciebie dobierać, a widzisz, że pomija pieszczoty powiedz mu: Ale fajnieeee. Capluj moje piersi, jak zacznie mów pieść mnie tak dalej, o superrrr. Jak chcesz, aby pieścił Cie gdzie indziej, powiedz mu gdzie chcesz być pieszczona … liż moje uszy… całuj szyję…. Za każdym razem, gdy robi to dobrze dawaj mu do zrozumienia, że jest Ci dobrze. Powiedz bu …zjedz mnie…doprowadź mnie na szczyt. Jak będziesz już gotowa, wtedy daj mu się spełnić. Facet Cię kocha. Sama pisałaś, że wiąże z tobą swoje życie. Może trzeba tylko nauczyć go pieszczot? Może trzeba pokazać mu jak fajne może być pieszczenie własnej żony? Może trzeba mu pokazać jak mocno dochodzisz po dobrych pieszczotach? Na początku pieścił Cię spontanicznie, ale codzienny seks spowodował rutynę. Spróbuj warto. Jak mu pokażesz, że bardzo mocno dochodzisz po pieszczotach sam zacznie Cię pieścić. Ale trzeba mu to JASNO pokazać. Faceci słabo się domyślają.

Gość nemezis1111
WOWOWOWOWOWOW!!!!!!!!! jestem w szoku:) wkońcu mnie piescił!!! hihi i lizał!!! i jakby sie polepszyło między nami!! teraz jest pauza bo mam okres!! Ale widze ze zaczyna się robić ciekawie i mi wraca ochota na wszystko :) moje gadanie wkoncu do niego dociera. Jestesmy jak narzie na poziomie 0 ale trzeba to pielęgnować! dzięki za rady... problem tez tkwi w tym ze mi sie cięzko otworzyć( jestem skryta) ale mysle ze bedzie oki:) hihihihi

nie odpuszczaj, można zacząć po troszeczku- mówić co lubisz i słuchać co on lubi, mówiąc czego Ty nie lubisz i dlaczego:) Powodzenia:)