Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbvc

Pytanie dotyczcae CV. Pomózcie

Polecane posty

Gość cvbvc

Pracuje w pewnej firmie na umowe-zlecenie. Moge odjesc praktycznie z dnia na dzien. Znalazłam oferte pracy która mi odpowiada i wpisze własnie Cv. Tylko co zrobic? Napisac wprost że mam obecnie prace ale jestem gotowa odejść z dnia na dzien? Wyjde wtedy na nielojalnego pracownika, lekkoducha. Pisac z jakiego powodu odchodze? Jedyny i prawdziwy powód to mała płaca. Czy może napisac że w tej firmie pracuje do kwietnia? (tak, jakbym złożyła juz wypowiedzenie). Co radzicie?

Gość cvbvc
oo

Gość Wspomnienie z L.O.
a masz umowe o prace czy umowe zlecenie?

Gość Wspomnienie z L.O.
a jak umowa -zlecenie to przeciez mozesz odejsc z dnia na dzien- nie obawiaj sie. nikt nei powinien ci suszyć głowy zwłaszca nowy potencjalny pracodawca :)

Gość cvbvc
Mam umow zlecenie. Moge odejśc z dnia na dzien ale wg mnie to trroche dziwnie wyglada. Tzn. gdybym ja szukała pracownika to razcej odrzuciłabym tego który obecnie pracuje, wydawałby mi sie troche nieopowiedzialny i nielojalny

Gdybym ja szukała pracownika to przedewszystkim zapytałabym go dlaczego chce zmienić pracę. W twoim przypadku jest to uzasadnione - ileż można pracować na umowę zlecenie :/ Moim zdaniem powinnaś napisać, że pracujesz nadal. To chyba lepsze niż kłamstwo :>

Gość Wspomnienie z L.O.
zurawinowa ma racje, nie obawiaj się, zarobki i formA umowy o prace moga byc dostatecznym powodem dla którego nie che sie zmienic prace