Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Od 3 lat się leczę. Żadne leki mi nie pomagają... ponad 20 wizyt u alergologa i dermatologa. Alergia charakteryzuje się pęcherzykami i pęknięciami skóry na dłoniach. Wstydzę się tego bardzo. Ręce na lekcji chowam pod rękawy. :( Objawy są coraz silniejsze, a bywa że małe Ale nigdy całkowicie mi nie zniknęło. Smaruje ręce kremami na suchą skórę, bo moje dłonie są tak suche że pękają i krew leci. A wieczorami swędzą jak nie wiem. Ja już nie wiem co mam robić. Wiem że mało prawdopodobne ale czy ktoś ma coś podobnego?

ja z rękami mam to samo. Ale tylko zimą. skóra mi pęka krew leci. I ogólnie moje dłonie to wyglądają jak u 70 latki

Gość masz azs
powinnas stosowac specjalne preparaty...

Tak tylko jakie? Lekarze mi przepiali ich kilkadziesiąt. Tylko strata pieniędzy nic mi chyba nie pomaga.

sa specjalne preparaty dla osob z azs... bez recepty to sa wszelkiego rodzaju emoilanty typu oilatum emolium balneum oilan... do wyboru do koloru... sa to cale serie kosmetykow od emulsji do kapieli poprzez mydla kremy szampony itp. a na recepte u mojej corki przy azs najlepiej sprawdzil sie advantan emulsja (to lekki steryd jest) ale wszystko zeszlo w tepie blyskawicznym (po jakis 3 posmarowaniach)