Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mi muminka

jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Polecane posty

Gość mala mi muminka

czy przy takiej ciazy test wychodzi pozytywni/?

Gość saksofonik
a test ją wykazuje?

no tak, bo ciąża się rozwija, ale w jajowodzie, więc wzrasta beta

Gość Miałam to dwa razy
koszmar piekło na ziemi 1)test pozytywny 2)plamienia lub krwawienia 3)ból az do omdleń 4)ogólne rozbice i osłabienie 5)na usg w 6 tyg nie widac ciązy w macicy jest za to zgrubienie w okolicach jajowodu lub jajnika 6)konieczna jest operacja lub zabieg laparoskopem jak zdążysz na czas,jak nie masz blizne jak po cesarce z ta małą róznica że dziecka nie masz tylko blizna przypomina Ci że mogłas je miec:((

Gość Miałam to dwa razy
dodam że po latach cierpien mam swoja mała córeczkę w końcu sie udało:)))

a u mnie bylo tak: testy 3 pozytywne, beta hcg roslo, nie plamilam, nic nie bolalo- tylko na usg nic nie bylo widac, i tak do 8 tygodnia- nic nawet pecharzyka.. potem mialam laparoskopie

Gość Ania17T.
Witam. Mam problem ;/ pare dni temu do mojej mamy przyjechało pogotowie bo miala straszne bóle z prawej strony podbrzusza . Wczesniejsze objawy to stracila glos na pare dni, potem miala nagle przyspieszenie bicia serca i bol w mostku, i zawroty glowy. na nastepny dzien straszny bol z prawej strony podbrzusza. Z tego co sie dowiedzialam ma usuniety lewy jajnik, a prawy zszyty bo miala 2 razy ciaze pozamaciczna. w poniedzialek juz miala ból niedowytrzymania. nasilal sie bol przy kaszlu gdy przyjechalo pogotowie odmowila przewiezienia jej do szpitala a doktor nie powiedzial co jej jest, dostala tylko zastrzyk domiesniowy ketonal i nospe bol ustopil po 3-4god a wieczorem znow sie pojawil razem z krwawieniem.Robila test ciazowy i wyszedl negatywny. wczesniej miala 2dni plamien, co uznala za miesiaczke. Duzo czytalam na temat objawów ciązy pozamacicznej i ok 70% ma takie same objawy jak niektóre kobiety. Strasznie sie o nia boje i nie wiem jak mam ja namowic zeby poszla do tego lekarza, jest strasznie uparta. Bardzo prosze abyscie mi pomogli i napisali co mam zrobic albo ja jej przetlumaczyc do glowy zeby poszla do tego lekarza . Czy te objawy moga oznaczac ze ona tez ma znow ciaze pozamaciczna ? Prosze o wiadomosci pw na email aneczkaaa1718@wp.pl