Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość westulina

dostał ktos taką wiadomośc na NK

Polecane posty

Gość westulina

ZMARŁ MACIEJ PILARCZYK ZAŁOŻYCIEL NASZEJ KLASY W ZWIĄZKU Z JEGO ŚMIERCIĄ PRZEŚLIJ TO 10 OSOBOM Z LISTY A OTRZYMASZ CZARNE SŁONECZKO CO OZNACZA ŻAŁOBE NATOMIAST JEŻELI NIE PRZEŚLESZ TEJ SMUTNEJ WIADOMOŚCI TWOJE KONTO NA NK ZOSTANIE ZABLOKOWANE NA TYDZIEŃ CZASU PS.TO PRAWDA

Gość ktoś Cię wrabia
:p

Gość o jejuuuuuuuuuu
No tak, jakby zablokowali na tydzień to połowa społeczeństwa chyba by oszalała z rozpaczy

...1. maciej pilarczyk nie jest założycielem nk2. wpisz w google pocątek "ZMARŁ MACIEJ PILARCZYK ZAŁOŻYCIEL" a zobaczysz jak stara jest wiadomośc, jak dawno krąży po forach i jak różnych portali dotyczy ;)

Gość westulina
nie wrabia bo też nie wysyła dalej ale mnie to denerwuje ...... jak umarł to ok niech zrobią strone na czarno albo z lekram zrezygnują ale nie takie wiadomości wysyłac dlatego pytam czy to prawda że umar bo już 4 wiadomości takie dostalam

Gość ja tez dostalam od dwoch
osob i tez nie wyslalam dalej (i nie mam zamiaru!) Nienawidze tych durnych lancuszkow nawet, jesli faktycznie ten chlopak nie zyje, to uwazam to za totalna glupote rozsylanie takiego lancucha.

Gość westulina
więc po co taki syf pisac i wysyłać ja też tych idiotyzmów nie lubie i nigdy się w to nie bawie ale ten jest wyjątkowo głupi

Gość westulina
robienie pośmiewiska z śmierci

Gość
ja dostałam i to olałam . nienawidze durnych łancuszkow a jesli by byla to prawda i zablokowaliby mi na tydzien konto to co z tego? świat by sie nie zawalił. a ten co zmarł? coz? nawet go nie znam.

Gość moim zdaniem ***
Maciej Pilarczyk znowu zmarł 16.03.2009, 22:20 Miniblog Ten to ma klawe życie pozagrobowe. Najpierw łańcuszkowi spamerzy uczynili go założycielem Gadu-Gadu, teraz za ich sprawą awansował na to samo stanowisko, ale na naszej-klasie. Niektórzy ludzie za życia nie zrobią takiej kariery.

Gość westulina
jasne ze niech blokują ale nie o to chodzi tylko o durne wiadomości nie powinno takich być i tyle Napisałam do NK żeby coś z tym zrobili bo to nie smaczne jest

A co nk ma do tego? To Użytkownicy przesyłają dalej takie łańcuszki, na swoja odpowiedzialność. Nk nie ma obowiązku ingerować w takie sprawy.

Gość westulina
ok ale oni piszą o NK więc chyba jakis wpływ na rozpowszechnianie klamliwych inf o sobie maja wpływ