Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farfolka102938

dlaczego nie dostałam kredytu?????

Polecane posty

Gość farfolka102938
no wlasnie wypelniam wniosek do bzwbk, i zaraz zadzwonie do skoku; mam nadzieje ze cos wskoram....

Gość joannka1983
Hej fasolka może ja będę mogła ci pomóc pracuję w biurze kredytowym prosze o kontakt

Gość farfolka102938
na osobe prywatna biore, na firme nie wezme bo zwykle potzrebuja min 12 miesiecy prowadzonej dzilalnosci

Gość zurawinowa po pierwsze w skoku
nie dostaniesz kredytu tylko co najwyzej pozyczke , bo kredytow moga udzielac tylko banki na warunkach ścisle okreslonych , a firmy-krzaki typu skok hulaj-dusza piekła nie ma , nie obowiazuja ich zadne zasady chroniace konsumenta ( np. ustawa o kredycie konsumenckim ,ktorej banki musza przestzrzegac ).

Gość bik ci psuje wszystko
na działalnosc niektóre banki od 3miesięcy robią (invest i zagiel, mikołowski)a na osobe prywatna spróbuj jeszcze sygma, city deutsche bank cetelem no i ten invest i ewentualnie zaglie-ale ten ostatni drogi jak cholera

Gość farfolka102938
do joannka83-mój e-mail:porady_dla_ciebie@o2.pl do żurawinowa-no wlasnie, ja nie chce miec oprocentowania rzedu 30 %, bo to juz zdzierstwo-kojarze skok stefczyka z tych dłużej sie utzrymujacych. no i pryatnie czy pozyczka rzedu 60 tys wchodzi w gre(ewentulanie 50), ale to juz pewnie dowiem sie jak zadzwonie

tylko podsuwam pomysły. nie jestem jakimś niewiadomo jakim ekspertem jak co poniektórzy. korzystam z usług różnych instytucji finansowych jako zwykły klient.

Gość farfolka102938
zurawinowa-i tak Ci dziekuje:) bo jestem w takiej kropce, ze to juz przechodzi moje moożliwosci pojmowania

Gość farfolka102938
podbijam, bo ciekawa jestem czy ktoś z bankowców może się wypowiedziec??? bo gadanie "nie ma Pani zdolności kredytowej" lub "za mało punktów w scoringu Pani dostała"?

Gość farfolka102938
zurawinowa:tak byłam już w skoku;mam dostarczyc dokumenty.Pan nie widział zadnych przeciwwskazan.takze w poniedziałek bede miec decyzje analityków, no chyba ze jutro zdązą.

Gość magda1456
hej fasolka i jak? udało Ci się z tym skokiem? bo jestem w takiej samej sytuacji :(

Gość magda1456
*farfolka :)

Gość wwwww@wwwwww
Zmieniły się warunki udzielania kredytów. jeżeli jesteś niezameżna, nie masz historii w BIK i w dodatku młodą osobą nie dostaniesz kredytu w normalnym banku, chyba że u lichwiarzy typu Pro i inne tego typu pseudobanki Jedynym rozwiązaniem jest poręczyciel, najlepiej ktoś z rodziny i ktoś kto ma rachunek w tym banku, w którym chcesz wziąć kredyt Może mama albo tata?

Gość gość
Wymagania są coraz wyższe, pamiętaj też że każdy bank ma swoje oczekiwania. Aktualnie trzeba mieć minimum 5% wkładu własnego. I szukajcie raczej przez doradców. Górnośląskie Towarzystwo Finansowe nie brało od nas kasy za usługi, a ofertę dla nas znaleźli. Po co mielibyśmy szukać samodzielnie?

Gość gość
To samo co pisał przedmówca, może być i GTF, najważniejsze, żeby nie szukać na siłę samemu, bo tylko sobie można kosztów nagenerować. Gdzie sens? Złóżcie wniosek raz, a konkretnie, wtedy w zasadzie na pewno kredyt dostaniecie.

Gość padantan
Nam Górnośląskie Towarzystwo Finansowe załatwiło kredyt w momencie kiedy mieliśmy negatyw w BIk. Tym negatywne były 3 dni opóźnienia, przypadkowe, na 1,2 zł, ale niestety faktycznie tak było. Nie wiem jak to wyszlo, ale kasę faktycznie dostaliśmy.

Gość kalkien
Oj, nie w ten sposób. Najlepiej złóż wniosek przez doradcę, choćby GTF, porównają ci konkretne oferty, bo jeśli nastawisz się od razu na jedną promocję to wtopisz. Nowe oferty pojawiają się co trochę, to nie jest tak, że wiecznie jakaś promocja jest opłacalna...

Gość barciak
Górnośląskie Towarzystwo Finansowe - składasz wniosek przez doradcę to od razy weryfikują gdzie jest sens składać wniosek, gdzie możesz dostać pożyczkę. To akurat prawda, że bardzo łatwo można porządnie wtopić kasę.

Gość ankos
Tak na przyszłość - Górnośląskie Towarzystwo Finansowe. U nich składasz wniosek, wtedy robią ci analizę i przynajmniej wniosek idzie dalej tam, gdzie masz szansę na kredyt. A może być i tak, że dostaniesz dopiero pożyczkę - nie masz zdolności kredytowej.

Gość kaszna
Ludzie - o małe kwoty to idzie się do firmy i dostaje się za darmo. Przecież są pierwsze pożyczki bez odsetek. W Alfa Kredyt dają 1000 zeta bez odsetek na miesiąc - czemu nie korzystacie z tego tylko ładujecie się w procedury kredytowe?

Gość brawek
Odnośnie Alfakredyt - a jeśli potrzebna większa kasa? Można dostać większą kwotę? Na takiej zasadzie, że ten tysiąc bez odsetek, a dodatkowa kasa z odsetkami? W sumie i tak się by bardziej opłacało niż bank.

Gość czyszczeniebiku
Szanowni Państwo, myślę, że jesteśmy w stanie rozwiązać problem osób, które mają kłopoty z BIKIEM. Posiadamy profesjonalną kadrę. Nie obiecujemy złotych gór, tylko spełniamy realia takie, jakie są naprawdę. Ustawa jasno mówi, kiedy taki BIK można wyczyścić. Zapraszamy serdecznie tutaj, gdyż naprawdę warto, a niezobowiązująca rozmowa telefoniczna, na pewno nie zaszkodzi. http://czyszczeniebiku.pl/ Pozdrawiamy, zespół czyszczeniebiku.pl

Gość ramona125
Powinnaś najpierw skontaktować się z doradcą kredytowym. Z własnego doświadczenie polecam Pana Michała Strzylak . Pomógł mi wybrać bank :) Tutaj masz namiary http://www.strzylak.pl/

Gość gość Basia
może warto skorzystać z porady? nie znam się za bardzo na tym więc ciężko mi pomóc ale u mojej siostry np. pomógł bkr, doradcy nawet przyjechali do Niej bo nie miała z kim córki zostawić. może to jest wyjście?