Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy81

Problem z dziewczyna!!

Polecane posty

Gość anonimowy81
troche mnie wkurza to ze jezeli nie jest cos po jej mysli to proboje za wszelka cene wmawiac mi ze wazniejsi sa dlamnie rodzice , kumple itd i ze ona jest zawsze na ostatnim miejscu.Ogolnie to juz sie smieje z tego

dobrze ja rozumiem i musi miec powod ! moze zawsze bierzesz strone rodziców , kumpli, rodzeństwa i ich zachowania tłumaczysz i bronisz a gdy ona robi to samo to dostaje po łbie. wiem cos o tym niestety i ta druga osoba tez tego nie zauwazala

Gość anonimowy81
ogolnie ostatnio tak na luzno mowilem jej ze chce wynajac to mieszkanie i z tego wynajmu zeby moja mam moze by sobie brala z 100 zl na lekarstwa bo ciezko maja w domu.No i zgadnijcie co uslyszalem ??

Gość a moze ona ma cie dosc
what a bitch :O moze znajdz sobie inna dziewczyne? :)

lepiej daj dziewczynie spokoj i szanse na męzczyzne prawdziwego a ty poszukaj rownie dziecinnej jak ty osoby bo nie potrafisz jeszcze załozyc wlasniej rodziny i walczyc o swoje. a moze braciszek dorzuci stówke co ? nie - pewnie nie bo to ty jestes zawsze tym wykorzystywanym co

Gość anonimowy81
Ogolnie brat mieszka pietro wyzej :).Nie no sluchajcie prawda jest to ze moja rodzina jest bardzo z zyta ze soba a natomiast rozina mojej nazyczonej troche mniej.Ogolnie panuje w ich domu tatus tyran co jak spi to nic nie moze wydawac dzwiekow w domu.ja mysle ze to wlasnie jest przyczna naszego sporu.Wychowanie z domu

Gość anonimowy81
Anty bratowa ty normalnie gadasz jak moja dziolcha he.Ja mysle ze do zycia trzeba podchodzic z pozytywnym nastawieniem a nie tylko brac i siedziec cicho he

Gość anonimowy81
spierdalac huje jebane pizdy huj wam w dupe pojebance pojebane

ja ja doskonale rozumiem. dziewczyna chce miec faceta i zyc z nim, z nim przechodzic przez zycie a nie z mamusia i braciszkiem na karku . masz wydoroslec i załozyc wlasna rodzine a nie wiecznie pomagac wszystkim - brat ma swoje zycie (pietro wyzej hahahaha) poszedl na swoje hahahaha i matka tez ma swoje

Gość anonimowy81
Ogolnie wydaje mi sie przez takie cos to chyba nie warto az tak mocno sie klucic i wogole zrywac.Przeciez inne sprawy nam calkiem dobrze wychodza :)

Gość a moze ona ma cie dosc
anty bratowa ty jakas pojebana jestes :D

Gość anonimowy81
akcja dzieje sie w bloku a nie w domku. :)

Gość anonimowy81
no wlasnie

no nie warto a wystarczyloby tylko gdybys dziewczynie pokazał ze liczy sie ona a nie mamusia i brat najbardziej a tak to przegrasz zycie i zostaniesz z mama i braciskiem na całe zycie hehe

Gość anonimowy81
Anty bratowa lepiej miec faceta takiego jak ten drugi anonimowy81 podszywacz he

Gość anonimowy81
no wlasnie

Gość anonimowy81
Teraz sie smieje z tego ze mieszkanie jest na mnie i ze nawet po rozwodzie zostanie umnie heh taki zart :).Nie no ogolnie mysle ze musze postawic na swoje i koniec wkonuc facetem jestem co!! he I jak meski facet musze podjac meska decyzje i koniec co nie anty bratowa ??:)Wiec bedzie tak jak ja mowie czyli mieszkanie pod wynajem i koniec .Jak wrocimy to zamieszkamy jak jedna wspaniala polska rodzina :).Suchy chleb i jabole :)

Tez uwazam, ze powinienes zademonstrowac swoje zdecydowanie, ale w sposob nastepujacy: dobitnie powiedz swojej dziewczynie, ze poki co, mieszkanie jest Twoje i ze masz zamiar pomagac swojej rodzinie, a ona na razie sie do niej nie zalicza. Denerwuje mnie, gdy ktos usiluje rozporzadzac cudza wlasnoscia 😡

Gość anonimowy81
he nie no Oszczedna tak nie moge powiedziec bo zostanie mi tylko mieszkanie he musze byc elastyczne :)

to weź się chłopie zwiąż z taka co ma 5 cioro rodzenstwa i chorych rodzicow i wspolnie pomagajcie im i zyjcie dla nich , dawajcie im pieniadze a dla siebie nic tylko pomoc rodzince a nie psuj zycie dziewczynie która powaznie mysli o swojej rodzinie i wie ze takie cos nie ma sensu bo trzeba umiec zacząc zycie samemui zalozyc swoją rodizne

Gość anonimowy81
aha zapomnialem powiedziec ze mieszkanie zostalo zamkniete przez moja dziewczyne na inny zamek i juz tam nikt nie wchodzi.I ogolnie zaakceptowalem to dla dobra ogolnego a brat powiedzialem ze jest zamkniete bo idzie pod wynajem i beda tam remonty i tyle no.

Twoja dziewczyna, Twoje mieszkanie, Twoje zycie, ale ja rozstania z kims, kto kladzie lapsko na moim i osmiela sie mna dyrygowac, za bardzo bym nie oplakiwala. Ciekawe, co byloby, gdyby chodzilo o pomaganie jej rodzinie...

Gość anonimowy81
co do pomocy jej rodzinie to bardzo czesto porzyczamy kase jej ojcu co prawda oddaje zawsze no ale ja nigdy nie robulem z tego problemu nigdy !!Zreszta nawet gdy jej brat przyjezdzal donas zarobic to nie kasowalem go za czynsz !!

Gość kornelia_
Wydaje mi się że Twoją dziewczynę poprostu drażni to, że ktoś obcy przebywa w Waszym mieszkaniu. Ja bym sobie nie życzyła tak samo żadnych lokatorów, bądź nikogo kto będzie w moim mieszkaniu cokolwiek robił pod moją nieobecność. Wynika to chyba z potrzeby prywatności...Wiesz mężczyźni zazwyczaj nikomu nie chcą pożyczać swojego samochodu, to nie znaczy że nikogo nim nie przewiozą.....może tak zrozumiesz Jeżeli zaś chodzi o podział pieniędzy to moim zdaniem przesadziła, ale może chciała Ci tylko zrobić na złość. Pozdrawiam ;)