Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy81

Problem z dziewczyna!!

Polecane posty

Gość anonimowy81
No ale wkoncu co radzicie ?? Ogolnie mam powiedziec ze wara od mego rodzinie ?? bo sobie nie zycze ?? Cos czuje ze to moze torche namieszac w stosunkach mych z bratem !! Ale co no ogolnie kobieta wazniejsza !! Ogolnie ja jestem z rozwiazaniem elastycznym czyli takim ze wynajme te mieszkanie i kazdy bedzie szczesliwy.

Gość anonimowy81
A co do draznienia to moja dziewczyne wszystko drazni co jej nie na reke !! Ogolnie to Lwica jedna jest he

i dobrze wynajmij mieszkanie, wy skorzystacie, bratunio ciotunio skoro mieszka pietro wyzej niech se korki daje u sibie a nie wpieprza sie do Was i git

Gość anonimowy81
No tylko jeszcze musze przeforsowac pomysl z wynajeciem he bo dzis slyszalem ze jednak ona ma juz inny plan co do tego mieszkania haha normalnie cyrk to malo :)

Nie wiem, jak mozna byc tak bezczelnym, zeby wydawac rozporzadzenia odnosnie nieswojego mieszkania.

Gość młoda111111111
he he he a ty to masz problemy tak naprawde to sami nie wiecie co chcecie od zycia ty w swoja strone twoja kobieta w swoja strone za 5 lat pozabijacie sie taka prawda jest!!!!

Gość kornelia_
hmmm to jak wszystko ją drażni to może Ty też :P A jestes taki pewny, że Twój brat tylko korepetycji udziela w tym mieszkaniu?? Dlaczego nie może tego robić w swoim mieszkaniu albo u klienta w domu?? Może ona jest nie sokojna o to co się tam dzieje. Wiesz ja bym pozwoliła komuś być w moim mieszkaniu tylko jak ja w nim też będę. Jak mnie nie ma to nie ma żadnego przychodzenia do mojego miejszkania, ani podlewania kwiatków przez sąsiadkę. Co do tego co masz zrobić.......przedyskutujcie to razem, Ty powiedz bratu, że koniec z nawiedzaniem waszego mieszkania, a ona w ramach kompromisu powinna się zgodzić na wynajem. To tylko moja subiektywna opinia

Gość anonimowy81
daje korki umnie bo u siebie ma zawsze charmider w domu (male dziecko , zona , tesciowa i inne stwory !!)

hahahahha to se zycie ułozył - mieszka piętro wyzej z teściową a mam pod nimi hahahahaha ja pierdacze ahahahahah to niech daje na ławce w parku albo w jakies knajpie jak jest taka niedojda - moze twoja pani boi sie ze taka sama pipką będziesz

Gość anonimowy81
Caly balagan przez to ze ludzie pomagaja sobie he.Brat pomaga w nauce a ja pomagam bratu bo daje mu mieszkanie he.I ogolnie tylko kobiety widza w tym interes

Gość młoda111111111
super sytuacja zyciowa nie? co sadzicie nad głowa brat z zona dzieckiem i jeszcze brata tesciowa w poblizu mamusia nie dziwie sie ze wyjechaliscie z polski najlepiej sprzedaj mieszkanie i kup sobie w bardziej spokojnym miejscu gdzie bedziesz miał naprawde cisze bo teraz pomimo tego ze mieszkasz daleko od rodziny ciage masz jakis proble a co dopiero jak wrocicie do polski?????