Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skakankaa

pozbycie celluitu i ladna figura na lato

Polecane posty

Gość skakankaa

od dzisiaj postanowilam skakac na skakance codziennie tak po 30 minut,chce troche schudnac do wakacji no i slyszalam ze po skaknce znika celluit ktorego troszke mi sie nazbieralo kiedy przytyłam..;/ czy ktora z dziewczyn sie do mnie przyłacza??

Ja moge bo kondycje moze sobie wyrobie:Pcelluitu nie mam i wage mam w porzadku tylko ta kondycja:O:P

Gość skakankaa
ok to od dzisiaj skaczemy:) jak bedzie widac jakies pierwsze efekty to dam znac:) ile zamierasz skakac dzienie?? jakos na ilosc skokow czy na czas??

Gość skakankaa
jesli moge spytac ile masz wzrostu i waga??:P

Gość skakankaa
to pozazdroscic:) ja mam jakies 164 wzrostu i waze 63 ;/ dlatego chce schudnac ,stosuje diete no i mam nadzieje ze do wakacji schudne jakies 10 kilo a pozatym postanowilam skakac na skakance,brzuszki no i przysiady:p

Gość drzewiecki dobrze gada
kręgosłup bardzo obrywa w czasie skoków, dlatego jesli są jakiekolwiek problemy to lepiej sobie dopuścić. a jak juz skaczecie to buty dobre założyć żeby sobie krzywdy nie zrobić. 30 minut? skakałaś już kiedyś (dzieciństwa nie liczę bo wtedy to nie wiem skąd się siły brało)? po kilku minutach szybkim tempem na pysk padniesz. sprawdzone na sobie, a cherlakiem nie jestem ;)

Skakanka jest dobra, tylko radze przed skakaniem porządnie sobie rozgrzać stawy skokowe, kolana, kostki, stopy, ogólnie nogi i kręgosłup żeby potem nie było problemów jak was jakaś kontuzja złapie.