Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackCoffee

No już nie mogę...wszystko podoba mi się to co najdroższe..

Polecane posty

dlaczego to co ładne, z klasą jest zawsze drogie.....buuuuu strasznie podobają mi się te zaproszenia: http://www.allegro.pl/item574911670_zaproszenia_slubne_dodatki_kolekcja_gejsza.html http://www.allegro.pl/item578414134_zaproszenia_slubne_obwoluty_szykowne_i_stylowe.html nic innego mi się nie podoba..ale szkoda mi kasy na takie drogie zaproszenia

Gość buuuuuuuuuuukuu
a 4 czy 5 zł to duzo??? ila maja kosztować? 2 grosze? bez przesady tyle zbędnych pieniędzy się wydaje na weselu ze 5 zyla w te czy we wte to co to jest

buuu ale zwróc uwagę że JEDNO zaproszenie kosztuje 5zł.Czyli załóżmy przy 80 osobach masz 400zł:O a kartki z zaproszeniem tak stoją mniej więcej po 2zł czyli razem 160 zł nie widzisz różnicy???

Gość zła beza
ja mam tak samo, wszystko co mi się podoba jest drogie. Zaproszenia robię sama, bo mój TŻ uparł się na te po 1 zł. Jekby nie było na zaproszeniach też mozna parę stów oszczędzić - zamiast 500 zł, wydać 100.

5x60=300 a zaproszenia można już kupić od 2 zł o to mi chodzi!!!i już nie zgrywaj bogaczki pod pomarańczowym nickiem

Gość zła beza
te zaproszenia po 1 zł na allegro są strasznie kiczowate, a jak juz się uda jakieś umiarkowane znaleźc, to mi przeszkadza to, że tam strasznie duzo trzeba ręcznie wypełniać, a ja mam taki paskudny charakter pisma, że nawet jak sie staram to i tak jest brzydko.

Gość NADIE
Uważam ze kazdy wie sam na co go stac i jezeli ktos twierdzi ze 5 zl to duzo to napewno tak jest pozatym w dzisiejszych czasach trzeba oszczedzac na wszystkim .. niestety

Gość drasklica
moge Ci zrobic zaproszenia za 3 zl

oglądam na allegro, w mojej mieścince tylko takie zwykłe są za 1,80 a zwykłe z potwierdzeniem 2,80 :O:O po za tym nic.... a zrobisz mi za 3 zł te wcinane jak w linku oczywiście nie taki wzór..ale widziałam dziurkacze stokrotki

BlackCaffee-ja tez bylam przerazona kosztem (ok.70zaproszen,40powiadomien) ! wiec-wymyslilam,ze zrobimy sami.koszt wyjdzie mysle 2zl plus znaczek,papier wybrany-zlotawozloty,taki stary 15zl za 10kartek A4, do tego koperta zolta,druk w domu,zatrudnilam tate,pieknie zrobil przykladowe-tekst nasz,ramki nasze (takie motywy roslinne na rogach i bokach) i naprawde jest oryginalnie! tylko jest to wykonalne gdy ktos ma czas i checi i zna sie na rzeczy-ulozenie na kartce,druk itd. wbrew pozorom nie jest tak prosto,moj tata sie sporo nameczyl zeby wygladalo tak jak JA chce.ale wyszlo!polecam!

Gość drasklica
wklej link. ogolnie robilam juz zapro na slub. pani zazyczyla sobie ze kazde ma byc inne ale wszedzie przewijal sie motyw serca z platkow roz

Gość drasklica
jesli lubisz wycinane bedziesz miec wycinane. dziurkaczy jest naprawde masa wzorow rozmiarow wiec nie powinno byc problemu.

Gość proponuje wam
zakupi gilotynę do cięcia papieru albo super nożyce bo nie ma nic gorszego jak czarne paski - linie na zaproszeniach - zawiadomieniach wygląda to tak tandetnie !!!!!!!!!!!!! już wolę dostać zaproszenie za 1 zł a nie z tymi liniami PAMIĘTAJCIE JEDNI MYŚLĄ ŻE ZAPROSZENIE TO KAWAŁEK PAPIERKA CO PO MINUCIE PRZECZYTANIA IDZIE DO KOSZA A INNI ŻE TO WIZYTÓWKA NASZEJ IMPREZY - WESELA !! DLA NAS ZAPROSZENIE TO PRZEDSMAK IMPREZY I ZALEŻAŁO NAM NA JAKOŚCI !!!! też planowaliśmy z narzeczoną robić samemu zaproszenia ale jak obliczyliśmy ile wyniesie papier taki jak w oryginalnym zaproszeniu, dodatki, tusz, dobra gilotyna to się nie opłacało !!!!! a w efekcie przy ilości 110 sztuk zaproszeń dostaliśmy nadruk na kopercie + dodatkowy nadruk - wierszyk na zaproszeniu + 3 komplety zawieszek na butelki gratis !!!!!!!! więc warto zagadać do sprzedającego i popytać jakie widzi rabaty lub gratisy