Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konska grzywa

Co sądzicie o tych butach??

Polecane posty

Gość wezwijcie lekarza
mogą byc niewygodne .

Gość fvbgnr
fuj, za darmo bym nie chciala

Gość Konska grzywa
Są używane, ale nie widać tego za bardzo... no to nie wiem czy już licytować za 40 czy nie, bo ,mnie się nawet podobają. Byłam ciekawa Waszych opinii, bo ja to taka niezdecydowana zazwyczaj jestem, hehe

W stylu butow z bazaru, wiec bym ich na pewno nie kupila, tym bardziej ze uzywane. Po dworcach i pksach sp[zredaja takie juz za 29 zł. NOWE,=.

Gość pomaranczowacytryna
hehe po dworcach i pksach, ales dowalila przeciez to new look tam takich nie znajdziesz, chyba te modnisie sie malo znaja

Nie wiem czy to new look, nawet jesli to nie wiadomo jaka to kolekcja co i tak nie oznacza przeciez ze nie mozna takich znalezc na bazarkach, bo mozna :) Tak sie sklada ze do szkoly dojezdzam polbusem i pod dworcem pks spzredaja takie na pewno. A co do modnisi, za taka sie nie uwazam, ale po sklepach dosc duzo chodze, a takze przegladam czesto www.style.com i jesli chodzi o trendy obuwnicze, to gdzies juz na kafe wypwiadalam sie co bedzie modne i zareczam Ci, ze te buty na pewno nie beda :) Fason ejst typowo staro babowaty, ale niech kazdy chodzi w tym, w czym czuje sie najlepiej. Jednak autrka zapytala o zdanie, wiec je wyrazilam wraz z zaznaczeniem miejsc w ktorych kupi takie NOWE! i taniej niz na aukcji. :)

Gość pomaranczowacytryna
New Look na bazarze, nie...nie sądze, bo to jedna z moich ulubionych marek i w Polsce ciężko o nią.

Gość pomaranczowacytryna
no, ale może wszedzie jeszcze nie byłam

"takich" napisalam co oznacza takich samych. Tyle ze nie maja tego napisu w srodku "new look". Poza tym byc moze nie wiesz, ze rozne firmy kupuja buty czasem u tych samych producentow, czesto identyczne modele, tykle ze wkladka ma wpisana nazwe juz konkretnej marki. I tak kiedys piekne kwiatowe baleriny widzialam w Deichamannie za 89 zł i identyczne (!) ale z napisaem na wkladce PROMOD w promodzie za 199 zł.

takie bucki nosi pol londynu i sa bardzo modne :)

Gość bonneapet
tylkow w londynie sa pewnie tansze niz w tej naszej polsce