Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuitna_ja

chce wam cos napisać

Polecane posty

Gość smuitna_ja

Jestem taka smutna powiem wam z powodu pewnego CZEGOŚ - tyle się nad tym czymś napracowałam i w ogóle, a ktoś przyszedł i to wszystko zadeptał mi z zawiści. I dlatego tak mi smutno. Wszystko mi zniszczyli i zostawili z gołą dupą, że tak napiszę. I wszystko od nowa... :( Zycie jest straszne.

Gość smuitna_ja
To nie był zamek z piasku. To była wiedza, która miała mi dać pracę, pieniądze. Sama wszystko robiłam w sensie - kupowałam książki, starałam się wszystko ogarnąć. Nie wiem - jestem załamana całością dziś. taka zawiść nie wiadomo o co, a i tak bym w temacie całkiem nie siedziała. W Polsce mnie WKURWIA - bo to trzeba tak nazwać, że tu każdy wie więcej o swoim sąsiedzie niż o sobie samym. A ja chcę znać sama siebie, sąsiada się do sądu odda i tyle. Ale cóz... :(

Gość smuitna_ja
Jeśli edukacja to jest zamek z piasku to co nim nie jest? To jest NAJMNIEJSZY zamek z piasku jaki może być. Co zalezy tylko od Ciebie i twojej głowy. Najwyżej coś Ci się przemiesza. No i od ludzi, którzy tobą kierują. Moim zdaniem małżeństwo jest mniejszym ziarenkiem niż edukacja, ale cóz... zamek z piasku. Uważam, że to były kamyki i to na podmurówce solidnej. A co mi z tego zrobiliście wy na codzień to mam w dupci :( Swinie :(