Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumana civitka

ILE CV i LM WYSŁAĆ ???

Polecane posty

Gość zadumana civitka

hallo, chcialabym wiedziec ile i jak i do kogo wysyłacie cv i lm? po pierwsze: jak firma ma ogloszenie na przedstawiciela handlowego w miastach: aaaa, bbbbb, cccc, dddd, eeeee, fffff, ggggg, hhhhh, iiiiiiii z tego mnie interesuja miasta aaaa, ddddd, eeeeee, to mam wysłac po jednym cv/lm dla każdego miasta osobno? czy wysłac tylko jedno cv/lm w którym piszę ze aplikuje na przedstawiciela do miast: aaaa, ddd, eeee. ???? po drugie: do kogo wysyłacie cv/lm? powiedzmy ze centrala firmy jest w warszawie, biuro regionalne w krakowie, a biura w miastach: aaaa, dddd, eeee. jako adresata listu motywacyjnego wpisuje Centralę (w-wa), biuro regionalne (kraków), czy biuro któregoś z miasta (np.aaaa, dddd, eeee) ??? po tzrecie:ponadto czesto podane jest imie i nazwisko osoby w mailu, na który tzreba kierowac cv/lm. czy lm adresować do tej osoby???, ale wtedy jaki adres podac: centrali, oddzialu, biura aaaa, dddd, eeee???? skoro nie wiem skąd w ogóle (z jakiego działu i miasta) jest ta osoba, na która należy kierowac te cv/lm. moze ktos wie o co kaman??? ;P

Gość zadumana civitka
upppp ;-)

Gość przypiernicze sie wybacz mi
a ty sama wiesz o co kaman ? wysłałam blisko 300 meili i nie mialam takich problemów . chyba zbyt szczegółowo to rozpatrujesz . jak masz nazwisko to pisz nazwisko i adres centrali w koncu ta osoba podlega centrali . jak masz kilka miast to pisz w liscie ze aplikujesz np na 3 ( powinny byc oddzielne listy referencyjne ) lub wyslij 3 LM na rozne regiony - w sumie widze tu dowolnosc decyzji a nie problem.