Gość Bez mocy Napisano Marzec 19, 2009 Dopadły moje mieszkanie jestem cała pogryziona! Zaczeło się niewinnie mieszkam na parterze a drzwi na samym dole mają ok 5cm luke może wejść wszystko. Niedawno na klatce nocowali bezdomni z torbami blisko mych drzwi po okolo 3 dni zaczelo nas cos gryzc bylismy przekonani ze nasz pies zalapal pchly. Po dwoch tygodniach nie moglam juz wytrzymac pomyslalam ze to nie pchly przeszukalam mieszkanie w poszukiwaniu czego innego nic nie widzialam az mama powiedziala mi ze moga to byc plusky zobaczylysmy pod kanape i! Byly okolo 6sztuk i jaja natychmiast wyrzucilismy łóżko posciel ale te kurestwo przenioslo sie albo bylo wczesniej na andresole! Pod panelami miedzy nimi kazdy dzien powieksza stado wiekszosc wyrzucilismy paneli kupilismy rajd fioletowy na biegajace owady niewiem czy to pomoze jestem zalamana mam malenkie dziecko i poprostu nie wyobraźam sobie mieszkania z takim swinstwem! Czy zna ktos sposoby na 100% wytepienie pluskiew? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach