Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśminelka

tabletki anty a zakrzepica

Polecane posty

Gość jaśminelka

od niedzieli biore nowe tabletki antykoncepcyjne YAZ, naczytalam sie jak nigdy ulotki i jestem przrazona, skutkami ubocznymi ;) pisze by rozwiac swoje watpliwosci, jak myslicie czy jak stosowalam juz antykoncepcje hormonalna (stosowalam kiedys logest, cilest, microgynon i yasmin), to moge obawiac sie jakis skutkow ubocznych np tej zakrzepicy? ;) mnie sie wydaje ze gdyby mi to grozilo juz przy 1 tabletkach mialambym objawy nietolerancji. napiszcie co myslicie. dzieki

Gość joojjjjjjjjj
JEJU wysil się i poczytaj tu na forum o skutkach ubocznych antykoncepcji!! pewnie że są dziewczyny które wylądowały w szpitalu przez tabsya mnostwo dziewczym na nabrawde poważne skutki uboczne.. szukaj nie gryzie ani google a jest tego mnóstwo

Gość jaśminelka
ja wiem ze sa skutki uboczne, wkoncu ulotka liczy sobie troche stron. moja przyjaciolka miala pierwsze objawy zakrzepicy. mnie o cos innego chodzilo. czy jesli juz bralam tabletki(wymienilam wczesniej) kolo 4 lat z przerawmi, i jesli nie mialam wiekszych problemow a przede wsyztskim zadnych problemow z zakrzepica, czy li organizm je przyjmowal bez probloemu, to czy jest mozliwosc ze po zmienie tabletek ten problem by sie pojawil... o to mi w poscie chodzilo.

Gość aaaabbb86
jest możliwość - ja tak miałam

powinnaś mieć zrobione badania na krzepliwość krwi zanim zaczęłaś brać tabletki. Jak się bardzo boisz to co pół roku możesz sobie robić.

Gość niechce straszyc ale ja
mialam skutki uboczne w postaci bolu nogi, ociazalosci nog wlasnie po yaz, bralam je tylko 2 miesiace. wczesniej przez pare lat bralam ine tabletki i nie mialam rano po wstaniu z lozku uczucia nog z kamienia. teraz stosuje plastry i na szczescie po jakims czasie nogi wrocily w miare do normy. zrobilam sobie badanie na krzepliwosc ale dopiero jutro beda wyniki.