Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniusia23

poród przewczesny

Polecane posty

Gość Aniusia23

Hej dziewczyny jestem w 34 tc i w wyniku skracajacej sie szyjki macicy doszło u mnie juz do rozwarcia zew na 1 cm a wew na opuszek palca. Powiedzcie mi jakie sa szanse ze uda mi się donosic przynajmniej do 37 tg, dodam ze lekarz nie przepisał mi zadnych tabletek na podtrzymanie czy obnizenie skurczy.

ja miałam 2 cm rozwarcia w 34 tyg a przed pójściem do szpitala na ostatniej wizycie u ginekologa 4 cm urodziłam w 37 tygodniu

Gość skoro nie przepisal
to zaklada pewnie,ze donosisz. Ale ja nie ufam lekarzom i poszłabym na twoim miejscu albo do innego lekarza albo zgłosila się do szpitala w celu zbadania. Ale nie martw się w 34 tygodniu dziecko jest już na tyle dpjrzałe, że na pewno nic mu nie grozi, choć lepiej dla niego żeby urodziło się w terminie

Gość Aniusia23
a jak dzieciatko sie czuło?? czułas ze postepuje rozwarcie??

Gość anna slask
moja corka urodzila sie w 34 tygodniu wazyla 2220 wiec nie jest to male dziecko nie wiem jak nie martw sie bedzie dobrze ale radze jak jedna osoba tutaj napisala idz do szpitala

Gość Aniusia23
zalezy mi na tym, zeby jak najdłuzej donosic ze wzgledu na mase oraz dobrze rozwiniety układ oddsechowy. Tez sie troszke dziwie swojej gin, ze tak podeszła do tego tematu, ale moze faktycznie przekonana jest ze nie potzrebuje zadnych tabletek. Kazala mi tylko nadal lezec w łozku, a ja musze zrobic jeszcze tyle badan w przyszłym tyg i isc na godz w ten weekend na egzamin do szkoły :( nie wiem jak mam to pogodzic:(